הקסם האלירזי פגש בקסם השובלי ויחד באפור

הקסם האלירזי פגש בקסם השובלי ויחד באפור

עשו לנו ערב שכולו חיוך על הפנים. והערב מסתבר שאלירז גם חודר ללבבות של מאמינים חרדיים.מרגש היה לשמוע בן למשפחה בת 19 נפשות שמספר על קריאות אלירז..אלירז..בביה"ס התלמודי בו הוא לומד. מדהים המכנה המשותף הרחב הזה שאוהב את אלירז.תופעת אלירז עוד תהייה נושא למחקר עתידי.

אתה מגזים בטירוף

יש כמה דתיים שצופים טלויזיה דרך המחשב ונחשפים לגילויי העריה שמוצגים בתכנית. בשיממון התרבותי והחשוך שהם חיים בו לא פלא שהם מתלהבים מכל דבר חדש או שונה כל זמן שלא מדובר בדוגמנית או זמרת חצי עירומה לפי הבנתם.

שים לב:יש הודעה חשובה.../images/Emo6.gif

דברים טובים קורים.... מאת: כאן אלירז שדהו 01/06/10 | 23:33 לכל האנשים שדואגים לי כמו שבטח ראיתם בזכותכם אני שוב במטוקבקים אני קורא את ההודעות שלכם , את הברכות ואת השרשורים של התוכניות וזה מחמם את הלב ונותן כוח להמשיך. כמו שהבנתם אני מתקדם בדרכי המקצועית ותודה על התמיכה גם בעניין הזה. שלכם באהבה, אלירז

ונתניהו היה מוכר רהיטים של חברת רים. אז?

כולם התחילו מכלום והתגלו באחת.!!

דוקא זה מה שקראתי היום בבלוג מוביל בתפוז

זה היה על קרן פלס מה שבטוח, שעל הופעה בתוכנית של "אלירז שדה - בערוץ 24" היא לא תוותר, ותמשיך לחרוש בתכנית, כי זמרים אחרים לא ממהרים להגיע. - המדור מאחל לפלס שתרגיש טוב ושתשוב להפיג את השעמום בתוכניתו של אלירז. וכמה מהתגובות : "אלירז הרס את ערוץ 24" "זמרת מעולה!! למה היא התחברה לאלירז הזה" "קרן באמת כל הזמן אצל אלירז" http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?folderName=omritv&EntryId=1715288&passok=yes

snun

New member
איזה שטויות!

המון זמרים הגיעו אליו,ואני בטוחה שיש עוד כמה שיגיעו בהמשך אלירז הוא בן אדם מקסים,מצחיק,מתוק אמיתי! הוא מביא חיים לערוץ,לתוכנית.

THILA9

New member
פחחחחחחחח "בלוג מוביל" חשפת את פרצופך סבא אתה

כנראה ה"בלוגר של הבלוג המוביל" קנאה עושה קמטים. אלירז ממריא ובעזרת השם יגיע לגבהים חדשים. ואתה תמשיך לצפות בו ולקנאות.

lolibror

New member
האם אתה מתכוון לבלוג המדשדש של ע"ח?

כבר מזמן עקפו אותו בסיבוב בלוגרים מגניבים ממנו חחחחחחחחחחח

רגע זה לא הבלוג של רועי חיוך?../images/Emo6.gif

קרן פלס קיבלה חשיפה אדירה בתוכניתו של אלירז, דבר שלא קיבלה מעולם. לגבי אלה שלא ממהרים להגיע יש קריטריונים: 1)אמן שמסוגל לשמוע סופרלטיבים של מאזינים על אלירז. 2)אמן שמסוגל לא לנוע באי נחת בזמן קריאות מבחוץ אלירז...אלירז. 3)אמן שמסוגל לסבול כניסות אין סופיות של מעריצים לאולפן השקוף כדי לבקש חתימה או תמונה עם אלירז.

למעלה