"הקסם שברגע"

RossandRachel

New member
"הקסם שברגע"

25.10 מי בא (חוץ ממני...)?? יערה- את חייבת לבוא, אם את רוצה את הקלטת שלך בחזרה P:

שירנטע

New member
האמת ש......

קצת כן.. חח... בכל זאת ראיתי את זה כבר איזה 7-8 פעמים... אחרי הפעם הזאת אני אעשה קצת הפסקה מזה.... חח... בכל מקרה אביטל אמרה שבנובמבר ודצמבר כניראה לא יהיה אז גם לא הייתי רוצה לעשות הפסקה אין לי כל-כך ברירה... חח..

RossandRachel

New member
חח אצלי זו בסה"כ פעם...שלישית...

ובהפרשים גדולים וזה ממש מופע יפה אז למה לא?

miri a

New member
סבבקה! פשוט...

בזכות מרי לו למדתי שעדיף להישאר עם רושם ראשוני ובהחלט מצוין. מאשר ללכת שוב, שוב ושוב ובסופו שלדבר מגיעים להרגשה של משהו מאוס והרושם יורד יחד עם זה.. אבל אם אתן נהנות וזה עושה לכן טוב לכו על זה, חיים פעם אחת.

RossandRachel

New member
צודקת ב- 100%

בעצם כשאני חושבת על זה, אפילו ב- 200%...אניחושבת שזו תהיה הפעם האחרונה שלי בקסם שברגע...

אני מאוד אוהבת את המופע הזה../images/Emo99.gif

אבל בגלל שבחנוכה אני הולכת ל6 מופעים (שיר נולד+4) (פסטיגל+1) (ובת הים הקטנה+1) אז לצערי אני צריכה לוותר הפעם על המופע של אביטלי
אני אלך שוב בפעם הבאה שהיא תציג

דקלונה

New member
מה זה ?

חחח אם זה הצגה אני באה אולי אני גם יבוא אם זה משהו אחר .. חחח

באסה רציתי לבוא../images/Emo4.gif אבל לא יכולה

אני מתה כבר הרבה זמן להגיע לראות את המופע הזה וכל פעם זה מתפקשש לי מכל מיני סיבות
.הפעם אני וידיד שלי שגם רוצה לראות את המופע הולכים לראות את מבקר המדינה בהבימה באותו תאריך.אבל יש פלוס במבקר המדינה משחקת השחקנית השנייה שאני הכי אוהבת ב"מרי לו" טלי אורן.אז לפחות יצא לי לראות שחקנית אחת של מרי לו. ואגב מישהו יודע מתי יהיו לאביטל מופעים נוספים של הקסם שברגע?

יואו יעל

אין לך מושג כמה את הולכת להנות במבקר המדינה. זו הצגה מצחיקה בטירוף וטלי עושה שם תפקיד מדליק בצורה הטובה ביותר. מאוד נהנתי בה, את הולכת להנות חבל"ז תהיי בטוחה
.והמופע של אביטל הקסם שברגע יוצא לחופשה של חודשיים ולאחר מכן יחזור להציג שוב.זה גם מופע מקסים

למעלה