הקסם שברגע...

RossandRachel

New member
הקסם שברגע...

הייתי היום, וגם שירן והיה נחמד להפגש שוב. הלכתי עם חברה שלי ראתה את אביטל במרילו והיא ממש נהנתה מהמופע... אממ היו כמה אילתורים שממש הצחיקו אותי וכרגיל הייתה הופעה מצויינת לא חשבתם אחרת, נכון?)!!! אממ היו שם הילה זיתון אני חושבת שזו היא) וקארין הרשקוביץ... וכמובן, האחת והיחידה, המלכה של עולם התאטרון----סופי!!!! אה כן, והיא באה עם סבתא שלה, גילה אלמגור...חחח סופי פשוט גנבה את ההצגה! היא כ"כ חמודה!!! במופע יש את הקטע שאביטל מספרת על אמא שלה שאם היא רווקה יותר מחצי שנה, אמא שלה מתחילה עם כל הקטע של למצוא חתן וידה ידה ידה. יש קטע שאביטל שואלת משהו בסגנון "גם אצלכםה ככה?אמהות כאלה?? ואז סופי צעקה "כן" ואביטל ענתה משהו כמו "וואו, אם כבר בגיל שלך זה ככה יש לך עוד דרך ארוכה..." זה היה פשוט קורע!!! אה, ובסוף אני וחברה שלי טעינו בדרך אני לא מכירה את הקאמרי כמו שאני מכירה א תהבימה, יו נואו) והגענו בטעות למין מקום שמיועד רק לשחקנים ולמופיעים למיניהם וראיתי את אסף גולדשטיין במדי צבא כאלה- היה המלט אז אולי זה משם... הקיצר היה אחלה בחלה!

אני לא רק מאמינה, אני בטוחה../images/Emo9.gif

הם תמיד נותנים הופעה מעולה

שמחה שנהנת

אני הלכתי עם ידיד שלי להבימה לראות את "מבקר המדינה" עם טלי אורן אחת והיחידה
אוי וכמה צחקנו.טלי עשתה כרגיל את התפקיד בצורה קומית ומצחיקה לאללה.והמלצה למי שלא ראה את מבקר המדינה לרוץ לראות. מצחיק מאוד.

אמרתי לך שזו הצגה מדהימה

ובעיקר מצחיקה בטירוף ואני מאוד שמחה שנהנת למרות שידעתי שתהני בטוח

ליבית1

New member
שאלה

את יכולה אולי להגיד לי איפה מתקיים המופע? איפה אפשר לברר לגבי כרטיסים? תודה מראש

למעלה