הקפאה

הקפאה

האם המזון הנמכר ברשתות כשהוא קפוא, תפוחי אדמה, ברוקולי, שעועית ועוד טוב כמו ירקות טריים? או שבתהליך ההקפאה וההפשרה הוא מאבד איכויות? אילו דברים הוא מאבד?
 

misty10

New member
בקורס טבחות שעשיתי

המורה שלי הסביר שבכל הקפאה והפשרה של כל מזון שהוא (ואפשר להקפיא רק פעם אחת כל מוצר ויש גם הקפאה עמוקה בטמפ' נמוכה מאוד) משהו משתנה באיכות שלו. לפי דבריו בהקפאה עמוקה האיכות יותר טובה מאשר הקפאה רגילה. אילו דברים הוא מאבד? לא בדיוק הבנתי את השאלה, כיוון שלפי דברי המורה שלי זה לא שהוא מאבד משהו האיכות שלו נמוכה יותר... אשמח לקבל תובנות אחרות לגבי העניין מאנשים אחרים. שיהיה לך יום טוב
 
הקפאה

קח למשל את פתוח האדמה או הברוקולי. האם הוא מאבד ויטמינים כשמקפיאם אותו? כשמפשירים אותו? מאבד פחמימות?
 
למעלה