הקפאת בשר מופשר

שרי30

New member
הקפאת בשר מופשר

קראתי כאן שאתן מקפיאות בשר לאחר הכנתנו (למשל בשר טחון שמוכן לתערובת, שניצלים עם ציפוי וכולי). האם אתן מקפיאות לאחר הפשרת הבשר הנ"ל או מקפיאות בשר טרי? אני שואלת כי אמרו לי שלא טוב להקפיא בשר שהופשר. תודה
 

נופר א

New member
אני מקפיאה רק בשר טרי או עוף טרי

גם אני פוחדת להקפיא שוב בשר שהפשיר. קראתי שהחיידקים מתרבים בו פי כמה וכמה ולא כדאי להקפיא שוב בשר שהפשיר. אז אני מכינה קציצות מבשר טרי ואז מקפיאה אותן או מבשלת אותן רבע שעה בערך ואחרי זה מקפיאה אותם. ועם שניצלים אותו הדבר ,מתבלת ומקפיאה רק טריים, או מטגנת אותם ואז מקפיאה אותם מטוגנים ורק צריך לחמם.
 
../images/Emo20.gifאני קונה רק טרי ולכן ההקפאה היא

מטרי בלבד. אף פעם לא מקפיאה מה שהופשר.
 
למעלה