בהחלט. יוצאים מצוין. לוקחים נייר אפיה רגיל
וחותכים אותו לפי הפסים לארבע - לא צריך בשביל זה שום סכין או מספריים. רק ביד.
מניחים בתבנית כלשהי את הריבוע הראשון, עליו בלינצ', עליו עוד ריבוע נייר וכן הלאה. עוטפים בניילון ומכניסים למקפיא. אחרי שהם קופאים, מוציאים אותם מהתבנית ועוטפים רק בניילון, שלא יתפסו מקום מיותר.
להפשרה להוציא כמה שאת רוצה, להניח דקה שתיים על השיש בלי הנייר. אני לפעמים שומרת את כל הניירות בניילון, אם מתוכננים לי עוד בלינצ'סים בקרוב.
אפשר לחמם במקרו, לאפות, לטגן וגם להגיש קר. אצלי בדרך כלל אם המילוי חם והבלינצ' חם (במיקרו) - הרוטב קר,ולהפך. כך אני אוהבת.