הקפאת פיצוחים ופירות יבשים

היחידה22

New member
הקפאת פיצוחים ופירות יבשים

שלום, אני נוהג להקפיא תמרים, משמשים ותאנים (מיובשים) לתקופה של עד חודש. האם בכך הם מאבדים את הערך התזונתי שלהם? אותה שאלה לגבי פיצוחים - בעיקר שקדים ואגוזי מלך. האם עדיף בהקפאה או בחוץ? יצוין שההקפאה לא נמשכת לאורך זמן רב מדי - גג חודש. תודה!
 
פירות יבשים ופיצוחים

פירות יבשים עברו כבר תהליך שהורס את מה שרגיש (ויטמין C למשל), כך שאני מניח שעוד חודש במקפיא לא יזיק לגבי הרס מרכיבים תזונתיים. אני משאיר אותם אפילו בחוץ בקופסה אטומה. .לגבי פיצוחים, אם הם לא עברו קלייה, כלומר השומן האיכותי שלהם עדיין אינו נפגע, מומלץ לאחסן בהקפאה, או במקום קריר ומוצל באריזה אטומה. לגבי שניהם, אם בהקפאה, אתה יכול לשמור זמן רב יותר מחודש.
 
למעלה