הקפאת קיגל תפו"א - ניסיתם? זה עובד?

ויוי 25

Well-known member
לא כדאי להקפיא תפו"א בשום -צורה, (אחרי הפשרה יהיה עמוס נוזלים,לא מומלץ.)
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
בעצת אמא שלי וקרייזמן אני לא מקפיאה קיגל תפ"א (או כל צורה אחרת של תפ"א, כפי שויוי כתבה).
חג שמח!
 
תלוי איזה וממה עשוי. יש אחד (לא לפסח) שעשוי מתפוחי אדמה מגוררים שעברו סחיטה יסודית, ביצים, קמח ושמרים, שנשמר היטב בהקפאה.
 

mיטלמן

Well-known member
תלוי איזה וממה עשוי. יש אחד (לא לפסח) שעשוי מתפוחי אדמה מגוררים שעברו סחיטה יסודית, ביצים, קמח ושמרים, שנשמר היטב בהקפאה.
ואני חשבתי על בורקס תפוחי אדמה, כזה רגיל של בצק עלים או פריך שעומד יופי בהקפאה גם אם המילוי הוא תפוחי אדמה,
זו לא תשובה לשאלה, סתם מחשבה,
או קניש.
 

ai27

Well-known member
פסח זה רק שבוע
עושים אפצ'י והוא נגמר.
למה להקפיא?
 

אמרלדה

Active member
אני הקפאתי פעם עוף ממולא בתפוחי אדמה. כמו חמין עיראקי. התפוחים היו מבושלים קודם,
מעוכים חלקית כדי שיהיה פירה עם חתיכות, מתובלים ומעורבבים עם בצל. מילאתי את העוף ובישלתי
אותו בישול ארוך בתנור, ואז נודע לי שהשתנו התוכניות... יצא מצוין אחרי ההקפאה.
 

EmilyR

New member
אמנם אנחנו אחרי פסח, אבל אני מקפיאה קוגל תפו"א (טרי מהתנור זה הכי טעים), אבל אם מחממים את זה נכון, זה יוצא מעולה. לא הפשיר את הקוגל! לשים אותו קפוא בתנור או ישר על הפלטה עד שהוא מתחמם.
 

EmilyR

New member
שכחתי לכתוב, שלהכניס את לתנור מכוסה. חממתי לשבת יאפצ'יק בצורה כזאת, יצא מעולה
 
למעלה