הקפאת קראנצים לפני התפחה
שלום לכולם,
אני מתכוון להכין קראנצים מבצק כרוך לאירוע שיתקיים ביום שישי, אבל אני רוצה להכין אותם יום מראש (מחר).
האם תהיה בעיה להקפיא את הקראנצים בתבניות לאחר עיצוב הצורה בחמישי בערב, ובשישי בצהריים להוציא אותם להתפחה לקראת הערב? האם כדאי פשוט להוציא מהמקפיא לטמפרטורת החדר ולתת להם לעמוד כמה שעות עד שיתפחו?
תודה רבה לכולם!
שלום לכולם,
אני מתכוון להכין קראנצים מבצק כרוך לאירוע שיתקיים ביום שישי, אבל אני רוצה להכין אותם יום מראש (מחר).
האם תהיה בעיה להקפיא את הקראנצים בתבניות לאחר עיצוב הצורה בחמישי בערב, ובשישי בצהריים להוציא אותם להתפחה לקראת הערב? האם כדאי פשוט להוציא מהמקפיא לטמפרטורת החדר ולתת להם לעמוד כמה שעות עד שיתפחו?
תודה רבה לכולם!