הקפאת קראנצים לפני התפחה

aavvaa

New member
הקפאת קראנצים לפני התפחה

שלום לכולם,

אני מתכוון להכין קראנצים מבצק כרוך לאירוע שיתקיים ביום שישי, אבל אני רוצה להכין אותם יום מראש (מחר).

האם תהיה בעיה להקפיא את הקראנצים בתבניות לאחר עיצוב הצורה בחמישי בערב, ובשישי בצהריים להוציא אותם להתפחה לקראת הערב? האם כדאי פשוט להוציא מהמקפיא לטמפרטורת החדר ולתת להם לעמוד כמה שעות עד שיתפחו?

תודה רבה לכולם!
 

milch

New member
מה אני הייתי עושה?

מכין את הבצק ביום ה' הכי מאוחר שאפשר ומכניס להתפחה ראשונה למקרר.
מוציא את הבצק ביום ו' בסביבות הצהרים, נותן לבצק להתיצב לטמפרטורת החדר וממשיך להכין בהתאם לתהליך הנדרש.
יהיה קרנץ טרי לערב!
הערה: מומלץ להקפיא בצק שמרים לאחר התפחה ראשונה ולהפשיר באיטיות במקרר.
 

bali

New member
מנהל
אין בעיה לעשות בדיוק כמו שאתה מתכנן

ואפשר גם להתפיח את הבצק במקרר ללילה, ולמחרת להוציא מהמקרר שיתחמם קצת, לעצב, להתפיח מעוצב ולאפות.
 
למעלה