הקפאת שניצלים מטוגים

ורדה ב

New member
הקפאת שניצלים מטוגים

שלום. האם יש מצב להקפיא שניצלים דקיקים מטוגנים ושגם ייצא טעים לאכול אחרי הפשרה? ובכלל - איך מחממים אותם (אם בכלל) אחרי הקפאה שיישאר טעם טוב? תודה!
 

psa

New member
ורדה היי

הגעת לכתובת הנכונה.... אני מטגנת את השניצלים. מניחה על נייר סופג עד שהם כמעט קרים. מניחה כל שניצל על שקית ניילון דקה שקופה ועוטפת. את כולם מכניסה לשקית אחת או לקופסה. כך אני מוציאה כל פעם לפי הצורך. חימום: במחבת על אש קטנה. טרי וטעים. בוא נגיד שבועיים שלושה. - חימום בטוסטר אובן ,על נייר אלומיניום וזהו. בתאבון. בפעם הקודמת , הכנתי את השניצלים ללא טיגון , ארזתי כנ"ל וטיגנתי לפני הארוחה.
 

ורדה ב

New member
תודה על התשובה, ועוד משהו...

אם אני מטגנת - אחרי הפשרה או קפוא? והאם זה לא יותר מידי שמן בסופו של דבר? תודה
 

psa

New member
השניצל משחרר מעט שמן

תמיד להניח על נייר סופג ( מגבת נייר).
 

psa

New member
לא מטגנים פעמיים

אני מחממת על אש קטנה ממש ללא שמן . תוך כדי התחממות , השניצל משחרר מעט שמן שממילא שם . החימום בטוסטר אובן או במחבת ללא שמן כלל.
 

cוורנה1

New member
אני מחממת בתנור האפיה.להניח נייר אפיה למניעת לכלוך התבנית. יוצא טעים כאילו הכנת אותם כרגע. האריזה להקפאה, כפי ש-PSA רשמה.
 

psa

New member
היי אורנה

אני שמה נייר אלומיניום.... אגב, גם את הצ'יפס אני מחממת בטוסטר אובן.
 

cוורנה1

New member
שלום לך psa,טוב שאת מזכירה לי את נייר הכסף קרה לא אחת שלא היה נייר אפיה ולא חשבתי להשתמש בו. ../images/Emo51.gifעל התזכורת. אגב,אין לי טוסטר אובן וזו הסיבה שאני מכניסה הכל לתנור.
 

psa

New member
אורנה , ברגע שגיליתי את הטוסטר אובן

אני משתמשת בו כמעט לכל דבר. מלבד אפייה .... הוא נגיש לי יותר מאשר התנור. נייר הכסף נהדר... שמחתי להזכיר
 

cוורנה1

New member
היה לנו בעבר,והחלטנו לצמצם את האביזרים אשר על השיש והעברנו אותו לאחת הבנות שלנו. אני מכירה הרבה אנשים שלא יכולים בלעדיו. זהו,כוחו של הרגל../images/Emo13.gif
 
למעלה