הקפאת תערובת פלאפל

  • פותח הנושא talze
  • פורסם בתאריך

talze

New member
הקפאת תערובת פלאפל

האם אפשר להקפיא תערובת כזו? או שאולי עדיף לטגן כדורים ולהקפיא אותם? תודה טל
 

d a p h n a

New member
שאלה

האם את אז מפשירה אותה כדי ליצור כדורים לפני הטיגון, או שאת מקפיאה אותה בצורת כדורים? אני משערת שזו האופציה הראשונה כי הכנסת כדורי פלאפל קפואים לתוך שמן רותח יהיה עסק די מסוכן, אבל רציתי לוודא.
 

p e b b l e

New member
את מבינה אותי יופי

אני אכן מקפיאה את התערובת, מפשירה ומכינה כדורים. חשבתי על לכדרר ולהקפיא אבל אכן כדורים קפואים לשמן רותח יכול להיות מסוכן משהו ולדעתי הבפנוכו לא יהיה עשוי. עוד אפשרות היא להקפיא את הכדורים ואז לאפות במקום לטגן אבל אין לי מושג איך זה ייצא, צריך לנסות. מה שכן עובד, זה אם רוצים להכין קובה במילוי פלאפל, אפשר להקפיא כדורים, לעטוף את הכדורים בבצק (מכיוון שהם קפואים זה ממש קל ויוצא עגול ויפה) להניח את הקובות בחוץ כדי שהמילוי יפשיר ולטגן.
 

d a p h n a

New member
נשמע מעניין

וגם מזכיר לי שעוד לא ניסיתי את המתכון לקובה אורז. הממ... אבל בדיוק החלטנו להתאפס על עצמנו ולהתחיל לשמור על מה שאנחנו אוכלים.... כנראה שהקובה יאלץ לחכות לימים רזים יותר.
 
זה כן עובד

עם כדורים קפואים, עדיף להוציא מהמקפיא קצת לפני הטיגון כדי שלא יהיו קפואים ממש, והם יוצאים עשויים יופי
 
למעלה