את מבינה אותי יופי
אני אכן מקפיאה את התערובת, מפשירה ומכינה כדורים. חשבתי על לכדרר ולהקפיא אבל אכן כדורים קפואים לשמן רותח יכול להיות מסוכן משהו ולדעתי הבפנוכו לא יהיה עשוי. עוד אפשרות היא להקפיא את הכדורים ואז לאפות במקום לטגן אבל אין לי מושג איך זה ייצא, צריך לנסות. מה שכן עובד, זה אם רוצים להכין קובה במילוי פלאפל, אפשר להקפיא כדורים, לעטוף את הכדורים בבצק (מכיוון שהם קפואים זה ממש קל ויוצא עגול ויפה) להניח את הקובות בחוץ כדי שהמילוי יפשיר ולטגן.