הקפסולה מתאימה גם לילדים? הכוונה למצלמת קפסולה
ד דר שלמה גבעוני New member 23/5/05 #2 קפסולה אם הכוונה לקפסולה הנבלעת והמצלמת את מערכת העכול -היא בהחלט נתנת לשמוש בילדים.המיגבלה העקרית הוא הצורך בבליעתה בשתוף פעולה עם הנבדק.לכן היא רלוונטית מגיל שבו נתן לקבל שתוף פעולה(5-6 תלוי בילד).ישנן גם טכניקות להחדרתה לקיבה על ידי אנדוסקופ.
קפסולה אם הכוונה לקפסולה הנבלעת והמצלמת את מערכת העכול -היא בהחלט נתנת לשמוש בילדים.המיגבלה העקרית הוא הצורך בבליעתה בשתוף פעולה עם הנבדק.לכן היא רלוונטית מגיל שבו נתן לקבל שתוף פעולה(5-6 תלוי בילד).ישנן גם טכניקות להחדרתה לקיבה על ידי אנדוסקופ.
מ משתמש053 New member 23/5/05 #3 וזה נכון שזה עלול להיות מסוכן - לחולי קרוהן בעלי היצרות במעי לעיתים? ד"ר וסרמן אמר לי שלא ניתן לעשות לי את הבדיקה מכיוון שאני חולה קרוהן. האם העניין לצמיתות? תודה רבה רבה לך ד"ר !!!
וזה נכון שזה עלול להיות מסוכן - לחולי קרוהן בעלי היצרות במעי לעיתים? ד"ר וסרמן אמר לי שלא ניתן לעשות לי את הבדיקה מכיוון שאני חולה קרוהן. האם העניין לצמיתות? תודה רבה רבה לך ד"ר !!!
ד דר שלמה גבעוני New member 23/5/05 #4 קפסולה אכן אחת הבעיות עם הקפסולה הינה סכנה שתתקע באזור של הצרות היכול להיות בחולי קרון.השאלה החשובה הינה לשם מה יש צורך בבצוע הבדיקה- אם כבר ידועה האבחנה.
קפסולה אכן אחת הבעיות עם הקפסולה הינה סכנה שתתקע באזור של הצרות היכול להיות בחולי קרון.השאלה החשובה הינה לשם מה יש צורך בבצוע הבדיקה- אם כבר ידועה האבחנה.