הקפצה כי עבר התאריך וזה לא עולה

avigal23

New member
הקפצה כי עבר התאריך וזה לא עולה

לעמוד הראשי... ליום טוב החביב.שלום לך.אתמול הייתיו כרמל עזרא ו√ בהרקדה של בתיה.בדרך כלל אני לא מתלהב ללמוד ריקוד חדש,ובכל זאת ניגשתי למעגל הגדול ללמוד. מיד אחרי שלושה צעדים הרגשתי שבתיה מלמדת אותנו ריקוד נפלא. במשך הלימוד הרגשתי שהתנועות זורמות והריקוד קליט מאד.ממש אחרי הרבה שנים לא נהנתי מריקוד חדש כמו הריקוד הזה.בסיום הריקוד בתיה אומרת שלריקוד קוראים "הנחלים רושמים".אז כודם כל אני אומר לך טודה רבה על הריקוד הנפלא שחיברת לנו.כשרקדנו את הריקוד כולם נהנו ומחאו כפיים.כל הזמן שקראתי פה בפורום על הנחלים רושמים אמרתי לעצמי,נו עוד ריקוד חדש,נו מה כבר יכול להיות ולא תארתי לעצמי כמה שהוא יפה.אני מקוה שלא גנבתי את התאור שתארתימאביגל החמודה שזו הפעם הראשונה שפגשתי אותה ואמורה לדוח לך על החזרה של הלימוד על-ידי בתיה שיהיה לך יום טוב מעזרא. אז הנה הדווח שלי-בהחלט יום טוב,בתיה לימדה(חזרה )על הריקוד שלך ביום שני,כמובן שלימדה ביום רביעי גם את הריקוד וכנ"ל גם ביום חמישי...הריקוד באמת קליט קליל,ונחמד. כל הכבוד! קלעת לריקוד לטעמי...וכפי הנראה לטעמים של רוקדים אחרים (כגון-עזרא כרמל).כמובן שלא בחנתי איש איש אם הוא עושה נכון ויותר הייתי עסוקה בלא לטעות(מה שקורה לי הרבה אם אני באמצע),אבל נדמה לי שהאנשים קלטו את הריקוד ולא היה בעייה... לעזרא-לא גנבת לי את הדווח,הנה יש שתי דעות,אני חושבת שכמה שיותר דווחים,דעות מחשבות ו/או תגובות יכולות לעזור,לשכנע לבקר על הרקדה מסויימת ואולי להביא אנשים נוספים.

למעלה