הקפצה מוקדשת לקערינא

בדיוק ראיתי את זה עכשיו../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

כה זה דווקא נחמד:) חח טום הצחיק אותי עם הקטע של הגבות

תראו! טום באמת שר לתופים אפריקאיים../images/Emo2.gif

(מקווה שזה יקפוץ) קליפ חדש בקין מיוזיק http://www.youtube.com/watch?v=_Mw7FoxBwSQ וכה, טום שר לתופים אפריקאיים והוא נראה מצחיק. וטים עושה קולות מוזרים מהאורגן שלו (נראה לי הוא שכח מהפסנתר שלו), וכמו שטום אמר מאוד שנות ה80'.. ואין את ריץ' בקליפ! יש את ג'ס
וטום מציג אותו כהאיש בס שלהם ועוד משהו אך לא הבנתי
אני רוצה את ריצ'רד פיפול

כן! הקולות שטים עושה מלחיצים! טו מאץ' אייטיז!

ונכון הוא באמת שר
זה כל כך הזוי
מי אמר גימיק ולא קיבל

dans girl

New member
../images/Emo185.gifיציאת האייטיז הזאת הלחיצה אותי הרבה יותר מהבס החדש../images/Emo3.gif וטים כה מאמם../images/Emo99.gif

לא אוהבת את טום ולא אוהבת את טום! ../images/Emo46.gif

לא יכולה לשים את האצבע על הדבר הספציפי שמעצבן אותי- פשוט הוא... וכל האווירה שם... חופשי לגמרי שם עם ג'סי- הם לא מרגישים שום צורך להציג אותו אפילו! וזה המשך ישיר לגישה שלהם שהם בכלל לא מודיעים למעריצים על חבר רביעי ללהקה... אבל כן, טים חמוד

CrazyPenguin

New member
אל תיבהלי../images/Emo191.gif|פינגווין|

אם באמצע הלילה תשמעי רעשים של חלון נפתח, ותקומי בבוקר ותגלי שהוא לא נמצא שם D: [ולי לא יהיה שווווםםם קשר לזה!!!!!] תתחדשי
!

hagayx

New member
אם את רוצה אני יכול להסביר לך איך להגיע

לדירה שלה
ואל תסתפקי רק בדיוידי של קין..לשותפה שלה לדירה יש דיסק של טראוויס!

CrazyPenguin

New member
../images/Emo191.gif|פינגווין|

תכין לי מפה מצויירת של הדרך מנמל התעופה עד הבית שלה, והדיסק של טראוויס שלך

Pure M

New member
אוי באמת, אתם כה עלובים,

אם כבר אתם מגיעים עד לשם, זה מה שאתם גונבים? אני פשוט הייתי לוקח לי את גיתית

M a a y a n K

New member
נו לא היית לוקחת את עצמך...

ואם אני הייתי כבר בלונדון והייתי מתגנבת לדירות של אנשים אז לדירה של טום, טים או ריצ'רד...לא?

רק ריץ' גר בלונדון../images/Emo99.gif השאלה איפה

האמת פעם אחת יכולתי להישבע שראיתי אותו נוסע בשכונה שלי... בכל מקרה אתם לא יודעים כמה דכאון מסבה לי העובדה שהם לא באנגליה כרגע... ללכת לעיר בלונדון ולדעת שאין שמץ שאראה את טום קורע את המדפים בטופשופ! זה מוציא לי את החשק לחיות ולצאת מהבית

למעלה