הקפצה סמויה

סלוניק

New member
בחן את עצמך.

טוב, לא בדיוק, אבל עבר זמן רב מאז "שרשור ההיכרות" (ואני בעצם לא זוכר בדיוק אם היה אחד כאן בפורום), אז עדיף עכשיו מאשר אף פעם.
1) שם. 2) עיר. 3) גיל. 4) עבודה (אם יש
). 5) מתי התחלתם לשמוע את שלום? 6) השיר הראשון שעולה לכם אסוציאטיבית לראש. 7) באיזו הופעה הכי נהניתם (לאו דווקא של שלום חנוך)? שבעה חטאים זה די והותר, למי שיש סעיפים נוספים שיוסיף.

הָדָר

New member
אני אתחיל ../images/Emo13.gif

1) שם- הדר. 2) עיר- מושבה קטנה בדרום-מרכז הארץ. 3) גיל- 16 ומשהו. 4) עבודה (אם יש)- עובדת בתחנת דלק (עם העיתונים), בקרוב אתחיל במלצרות. 5) מתי התחלתם לשמוע את שלום? בגיל 13-14 בערך. 6) השיר הראשון שעולה לכם אסוציאטיבית לראש- אוזניים לטלפון. 7) באיזו הופעה הכי נהניתם (לאו דווקא של שלום חנוך)? בהופעה של שלום חנוך במושבתי הקטנטנה
זהו, ענו גם אתם

N a V e

New member
אני אמשיך../images/Emo13.gif

1.שם-נוה 2.עיר-קרית אתא 3.גיל-17 4.עבודה-מחלק פלאיירים לעת מוצא.כסף טוב,דווקא. 5.מתי התחלתי לשמוע את שלום-את הלהיטים הגדולים אני מכיר שנים רבות,ותמיד כיכבו אצלי בפלייליסטים האישיים.ה"חקירה" המעשית החלה בעקבות הערכתי האינסופית לאלבום המופתי "סוף עונת התפוזים". 6.שיר שעולה אסוציטיבית-הדרכים הידועות 7.הופעה שבא הכי נהנתי-בעייתי.לא מסוגל לסמן אחת.כל הופעה מבחינתי זו חוויה מסוג אחר.במופע של שלום חנוך ומשה לוי נהנתי מאוד,ללא ספק.והאינטראקציה של שלום עם הקהל היא הגורם מס' אחת לכך.

NIR Y

New member
גם אני ממשיך

1) שם- ניר 2) עיר- כפר ויתקין 3) גיל- 17 4) עבודה (אם יש )- משכיר מקרנים. 5) מתי התחלתם לשמוע את שלום? לפני שנה בערך. 6) השיר הראשון שעולה לכם אסוציאטיבית לראש- "לילה" 7) באיזו הופעה הכי נהניתם (לאו דווקא של שלום חנוך)? אממ אני לא הולך הרבה להופעות נראה לי מטליקה לפני כמה שנים (מנהלת אולי נחשוב על דרך לשפר קצת את הפורום)

סלוניק

New member
ואני

1) שם - דן. 2) עיר - רחובות\ראשל"צ 3) גיל - 17.5 4) עבודה - ביה"ח קפלן, מלצרות. 5) התחלתי להתלהב באמת משלום חנוך לפני שנה וחצי, אולי יותר, לא זוכר. 6) אסואציות - "הדרכים הידועות". 7) אינפקציה, בשנה שעברה.

הָדָר

New member
הקפצה סמויה ../images/Emo3.gif

מוזמנים להשיב על שירשור ההיכרות.

Poogy In A Pita

New member
וגם אני :)

1) שם. -בר 2) עיר. -עיירה נידחת בשם הרצליה 3) גיל. -עוד מעט 16 4) עבודה (אם יש ). -דברים מזדמנים- מיון מכתבים ועטיפת עיתונים 5) מתי התחלתם לשמוע את שלום? -שנה עד שנה וחצי בערך 6) השיר הראשון שעולה לכם אסוציאטיבית לראש. -משיח 7) באיזו הופעה הכי נהניתם (לאו דווקא של שלום חנוך)? -דני גידי וחברים ברעננה

אוקי

אני 1) שם- מורן. 2) עיר- קריות 3) גיל- 22. 4) עבודה משרד הבטחון 5) מתי התחלתם לשמוע את שלום? שלום תמיד היה אצלי בבית מהיום בו נולדתי 6) השיר הראשון שעולה לכם אסוציאטיבית לראש- בדיוק כמוך 7) באיזו הופעה הכי נהניתם (לאו דווקא של שלום חנוך)? אין לי משהו מסויים

למעלה