הקפצה שרשורית

את יודעת שלפי החוקים רק אחד מהם תקף

והייתי אומר שהשני, כי הוא יותר ספיציפי לעונה החמישית. אז תבחרי איזה את רוצה שישפט.

אני לא טובה בפייפרז... וכבר שמתי את

זה.... אבל שיר קצר... מהההההההה צריך בסך הכל זינאי בשביל לחיות? מה צריך סה"כ זינאי? חרב אחת של זינה, וסאיס שיהיו לו שתיים מקל של גבריאל ואולי גם מגפיים לבקר ב"טאואר רקורדס" פעם ביומיים ושהמשלוח אליו יגיע מחרתיים שהעונה השישית תתינקה בידי ערוץ 2 ושיהיו פרקים טובים, אפילו פעם ביומיים שהאינטרנט יהיה מהיר פי שבעתיים שלוסי תבקר בארץ, אפילו עוד שנתיים שכל הפרקים יהיו מוקלטים לו פעמיים שלא יהיה בצפר ויתחבר כל שעתיים... ו=א=ה=ב=ה אהבה כל הזמן צריך זינה בחיים צריך זינה בחיים... כל הזכויות שמורות...

*neta*

New member
ממש בדקה ה90... ../images/Emo98.gif

הכנתי תמונה נעה שקצת גדולה כדי להעלות אותה לפורום אז היא מפורסמת בלינק המצורף (
תודה לאלעד!)

Dafi the Mighty

New member
אז...

אני מודה שבאיחור, פשוט האינטרנט עשה לי בעיות בהעלאת דברים (וגם היו לי בעיות בהחלטות איזה וולפייפר להעלות לתחרות, ובסוף... החלטתי על וולפייפר שכבר עשיתי כי כל האחרים שניסיתי לעשות פשוט לא...) ואני מקווה שעכשיו אני אצליח להעלות את הוולפייפר.

Dafi the Mighty

New member
בתור הנציגה של האחת והיחידה...

(הלא היא אביב) מתוקף תפקידי (ומחוסר יכולתה לכתוב הודעות בפורום) אני מפרסמת פה את הכתובת של היצירה שלה לתחרות (שומר מסך!)

Dafi the Mighty

New member
ו...

סיפור שכתבתי על הפרק "להסתכל למוות בעיניים". סיפור כזה של מה היה קורה אם... מה היה קורה אם זינה הייתה שומעת את מה שארס אמר לה. הסיפור עצמו קצר, וחשבתי על המשך אבל... אממ... לא יודעת (תודה לכל מי שעזר במציאת רעיונות להמשך). הסיפור באנגלית ותודה לחמוטל שבדקה שהאנגלית בסדר... ולניפ, ש... בלעדיה לא היה קיים הסיפור הזה. נראה לי...

Dafi the Mighty

New member
ו...

סיפור! על "להסתכל למוות בעיניים", מה היה קורה אם זינה הייתה מתעוררת ושומעת את הנאום של ארס? סיפור באנגלית (תודה חמוטל!) ו... זהו! גם תודה לניפ, ו... נראה לי שזהו.

Dafi the Mighty

New member
ו...

סיפור! על "להסתכל למוות בעיניים", מה היה קורה אם זינה הייתה מתעוררת ושומעת את הנאום של ארס? סיפור באנגלית (תודה חמוטל!) ו... זהו! גם תודה לניפ, ו... נראה לי שזהו.

למעלה