הקפצה

Woogyman

New member
ממתי אתם רואים את הסדרה? ../images/Emo110.gif

ממתי התחלתם לראות את הסדרה? אני קראתי קודם את הספר הראשון עוד לפני שראיתי פרקים, ואז התאהבתי בזה. התחלתי לראות מאמצע העונה הראשונה בערוץ 3, ואת השאר השלמתי בסטאר וורלד. ממתי אתם רואים? אתם מקליטים את הפרקים (אני כן, את רובם)?

*neta*

New member
אני לא ממש זוכרת את השנה

המדוייקת שהתחלתי.. אני רק זוכרת שזה היה לפני המון המון המון זמן.. אני זוכרת שזה היה בימי שישי...

Salem

New member
זה פעם היה גם בימי חמישי

וגם פעם בשלישי
אני זוכר שקלריסה היה בימי חמישי אחה"צ

cutie pooh

New member
יוווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ק-ל-ר-י-ס-ה איך אני מתגעגעת!!!

Woogyman

New member
את סברינה התחלתי לראות ../images/Emo110.gif

כשזה היה בימי שישי אחרי קלולס. זוכרים? זאת הייתה העונה הראשונה. איזה עונה מעולה היא הייתה.

*neta*

New member
אמרתי לכם שזה היה בימי שישי ../images/Emo70.gif

אז מסתבר שראיתי מהעונה הראשונה

Salem

New member
לא אמרתי שזה לא היה בימי שישי

אבל הוספתי איפה זה עוד היה!
זוכרים את הפרק ה1?

אני התחלתי לראות את הסדרה ב...

בשנת 96 ואז התחלתי לקרוא את הספרים התחלתי לראות מההתחלה ואני מקליט את הפרקים.

Salem

New member
יש לך את כ-ל הפרקים מוקלטים?

או רק חלקים? אם חלק... אז איזה?

Woogyman

New member
באמת, למי יש פרקים מוקלטים? ../images/Emo110.gif

ואיזה? לי יש כל מיני פרקים בודדים מהעונות הראשונות + פרק אחד או שניים (לא זוכר כבר) מהעונה השישית (שהקלטתי באמריקה).

יש לי את העונות והפרקים האלו...

יש לי את העונה ה - 1 חוצ מ - 3 פרקים שהם bundt friday שהיה לי אותו אבל הקלטתי עליו בטעות magic joel sweet &soar victory יש לי את כל העונה ה - 2 חוץ מפרק אחד שהוא sabrina claus יש לי את העונה ה - 3 What Price Harvey? Mrs. Kraft Sabrina´s Pen Pal שיש לי רק חלק ממנו Sabrina and the Pirate The Long and Winding Short Cut Sabrina the Sandman Slient Movie The Good, the Bad and the Luau ואת העונה הרביעית בנתיים יש לי את כל הפרקים ששודרו בארץ.

Woogyman

New member
הקפצה ../images/Emo110.gif

אני מקפיץ לכאן את השרשור על הפרקים המוקלטים מלמטה. אני בטוח שכולנו רוצים לדעת איזה פרקים יש למי (ואז אולי להתחלף).

מאז ומתמיד... ../images/Emo142.gif

אני זוכרת שאחותי הגדולה אמרה לי "תסתכלי יש סדרה חדשה חמודה!" ותהיתי אם זה דרמה כי באותה תקופה ממש לא אהבתי דרמות (טוב זה היה כיתה ד´ או ה´) ואז ראיתי שזה ממש חמוד ופשוט מאז ראיתי כל פרק שהיה... הייתה תקופה שלא היו לי כבלים (כי עברתי דירה וזה היה לפני יס =\) והקליטו לי הכל... אז גם במשך תקופה מסויימת היו לי המון פרקים על קלטת -- ואז הייתי צריכה להחזיר. הייתי מתה שיהיה לי קלטות של זה... מאוד אהבתי את העונה הראשונה, עם ג´ני.

למעלה