הקפצה
מרילו בינואר

m o r s h

New member
מרילו בינואר ../images/Emo24.gif

מי בא ומתי? השרשור הרשמי! כל הדיבורים על ההצגות בינואר מתי אתם באים למה וכמה לכאן

מישהו הולך להצגה של ה-29 בחודש אמיר

יופיע במקרה? או שגיא ומיכל יופיעו ויעל תחגוג את יום ההולדת שלה? ומישהו יודע אולי אם טלי תהיה או שבגלל שהיא משחקת בהצגה אחרת המחליפה שלה תהיה? ואביטל תהיה? סורי על מתקפת השאלות פשוט ידיד שלי קנה לנו כרטיסים להצגה של ה-29 בחודש ואני מנסה לנחש מי השחקנים.

אולי אני../images/Emo163.gif

אנחנו רוצים ללכת כל הכיתה להצגה אז יש סיכוי שאני ילך ויש סיכוי שלא

תודה שהודעת לנו

והיא אמרה לך במקרה על עוד שחקנים מתי הם מופיעים, או אם מה שאנשים בפורום אומרים נכון? (שאמיר יופיע באופן חד פעמי)

aMiRi GiRl

New member
אהה.. תודה בכל אופן

בכל מקרה.. לכל מי שיש מידע על ה29.1 לגבי אמיר אני אשמח אם תשתפו אותי
חחחחח תודה.

אני אבוא כנראה יחד עם ידיד שלי

ואולי תצטרף אלינו עוד חברה משותפת של שנינו=חברה שלי וידידה שלו גם. מי מכם הולך?אני רוצה לנסות להכנס מאחורי לדבר עם אביטל אבל מתביישת
ומפחדת שאולי לא תהיה לה סבלנות אלי למרות שקראתי כאן שהיא ממש לא כזאת זה נכון? אשמח אם מישהו "מותיקי מרי-לו" שראה את ההצגה כבר מספר פעמים ומכיר את השחקנים בצורה טובה שהולך למחזמר בזמן הקרוב ייצור אתי קשר בפורום או במסרים וייקבע אתי ויעזור לי להכנס מאחורי הקלעים לפגוש את אביטל ואת השאר.מה לעשות אני בחורה ביישנית שברגע שרואה אנשים ידועים הופכת לעגבניה מצויה ונעשת שתקנית ולא יודעת מה לעשות עם עצמי.נא לא לצחוק בבקשה אודה מאוד.

RossandRachel

New member
אביטל לבני??

הכל נכון-אין מצב שלא תהיה לה סבלנות...גם אם היא חייבת להכנס לבאלאנס היא תכנס ואז תצא החוצה כדי לדבר אתך...יש לה זמן וסבלנות והיא גם תהיה ממש נחמדה אלייך....תאמיני לי...תראי איך הגעתי ממצב שאני לא מכירה אותה והיא לא מכירה אותי ועכשיו אני כבר לא מתביישת להתקשר אליה. היא תהיה פתוחה אלייך ותדבר אתך על כל נושא שבעולם! מכל המעריצים שמתביישים-היא מבקשת למסור שלא תתביישו לדבר אתה! זה כיף לה! אין לך מושג כמה התביישתי ממנה ומכולם!בהתחלה דברו בשבילי, אבל אני לא צריכה את זה יותר! פשוט תעשי א תזה! אין לך מה להתבייש ממנה או מאף אחד אחר! הם אוהבים את זה ונהנים מזה! להכנס מאחורי הקלעים-לגבי זה אני לא בטוחה...אבל אם את רוצה לפגוש אותם- תחכי מחוץ למבנה, בכניסת אמנים,את לא חייבת להכנס למאחורי הקלעים בשביל זה...

למעלה