הקפצה

איך עבר השבוע?!!!../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע:

I play guitar and write suicide notes../images/Emo185.gif

I must be Emo
שיר השבוע של דה יוזד? Blue And Yellow שיר השבוע לא של דה יוזד? Incubus - Are You In? קליפ השבוע? I must be EMO XD משהו ששמח? חברה שלי הגיעה לביקור
פלייליסט? Breaking Benjamin - You תמונת השבוע|שמאלה|

../images/Emo4.gif..אזו היענות....מה נסגר?

שיר השבוע של דה יוזד: The Taste of Ink Blue and Yellow Listening On My Own שיר השבוע לא של דה יוזד: Joni Mitchell – A Case of You Echo & the Bunnymen – The Killing Moon Jimmy Eat World – Sweetness Babyshambles – Beg, Steal Or Borrow A Perfect Circle – The Hollow Bullet For My Valentine – Tears Don't Fall Nizlopi – Freedom להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אין משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:דיברתי עם המון אנשים שלא ראיתי המון זמן וממש התגעגעתי אליהם! לחברה מאוד טובה שלי הייתה יומולדת והיא רצתה שנלך אני ועוד חברה יחד לתל אביב אבל לא יכולתי בגלל הפסיכו'....ועוד חברה רצתה שנלך יחד לסרט "מכושפת אבל לא יכולתי =( ציטוט השבוע: "If dreams are like movies, then memories are films about ghosts " "Got no place to go But there's a girl waiting for me down in Mexico She got a bottle of tequila, a bottle of gin And if I bring a little music I could fit right in" מתנגן בראש / פלייליסט:New Found Glory – Hold My Hand תמונת השבוע:

Rose131

New member
בדיליי קל

שיר השבוע של דה יוזד: הממ.. alone this holiday?
או שזה סתם עכשיו*בוכהוחותכת* שיר השבוע לא של דה יוזד: המ.. קראשקראשקראש או משהו כזה?XD להקת / אלבום השבוע: לא היה משהו מיוחד
קליפ השבוע:בליד וול- HIM תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סליפי הולוו!
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:סתם ת"א וכזה. ציטוט השבוע: "You have declared war, Vampire! You have no idea what you have done!" "I've declared war, you just said."
! מתנגן בראש / פלייליסט:The reason- Hoobastank תמונת השבוע:

Rose131

New member
הקפצה

אתם כותבים שאין שיתוף פעולה בהצעות לשיפור, אבל לא עונים
אז יאללה!D:

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

שיר השבוע של דה יוזד: TUNNEL שיר השבוע לא של דה יוזד: החדש של נייטוויש להקת / אלבום השבוע: נייטוויש קליפ השבוע: אין לי כוח להביא קישורXD תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הלוחשת לרוחותD: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: חנוכה^^ ציטוט השבוע: "ביל הומו" "אמשלך!!^&#" מתנגן בראש / פלייליסט: ואולי-עברי לידר תמונת השבוע: תגובה מהירה

Ray Toro

New member
I'm hoping I'm wrong but I know I'm right...

I'll hunt again one night +
שיר השבוע של דה יוזד: I cought fire שיר השבוע לא של דה יוזד: A7X-scream להקת / אלבום השבוע: the used-In love and death קליפ השבוע: אהמ אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: איי לאב ניו יורק ונחשים על המטוס משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: אמאבא עיצבנו, קניתי נעליים לבר מצווה של אחי, אין אירוע ציטוט השבוע: "אולה סאלו... וילה ואלו" XDD עטר והחירפונים שלה מתנגן בראש / פלייליסט: BROMPTON COCKTAIL של A7X תמונת השבוע: קלטו איזה תמונה יפה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Noa Tsror

New member
^^

שיר השבוע של דה יוזד: אין שיר השבוע לא של דה יוזד: ורנינג של אינקיבוס להקת / אלבום השבוע: עדין פינק:) מלכה קליפ השבוע: ורנינג, או בעצם של פלסיבו, אבל שכחתי כבר איזה): תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: וויל וגרייס חח משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: פיצהחינםבפעםהאלף.. להבים זה הדבר. ציטוט השבוע: "בא לי נס.." "נו, עוד מעט חנוכה" מתנגן בראש / פלייליסט: איזה שיר מגעיל... לאדעת איך קוראים לו אפילו תמונת השבוע: אינכוח חח

GD ROCKS

New member
חח קלטו באיזה שעות אני לומדת לאזרחותXD

בע נמאס לי מהחרא הזה. שיר השבוע של דה יוזד: ממ .. נגיד מייבי ממורייז.. שיר השבוע לא של דה יוזד: ממ.. passing out in america של אלכסיס. גאד כמה חרשתי עליו זה לא יאומן. (אין לי כוח לחפש עוד שירים) להקת / אלבום השבוע: ממ.. לאיודעת נו קליפ השבוע: כאילו מישהו באמת הולך לראות את זה.. http://www.youtube.com/watch?v=7XUkbpox7_4 איזה מדהימים
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האנטומיה של גריי.. ומי ראה סרטים השבוע דאמ אני תקועה כל הזמן בבית לומדת לאזרחות. האהא מחר זה נגמר סופסוף *_* משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: אזרחות. ציטוט השבוע: מממ לאיודעת מתנגן בראש / פלייליסט: ממ devotions and desiers של bayside חחח בדוק יש שגיאות כתיב.. תמונת השבוע: ממ תגובה מהירה וכאלה

GD ROCKS

New member
חחחחXD כי לא היה לי כוח ללמוד

חחח כזה אמרתי לכולם "לא יוצאים אני נשארת בבית ללמוד" ובסוף יוצא שאני בקושי לומדת אני תמיד מתחמקת מזה והולכת למחשב ולטלויזיהXD לא משנה, כל מצב הלך לי טוב במבחןXD מעניין איך.. כי בקושי למדתיXD (המ.איזה חופרת אני)

למעלה