הקפצה

wine forever

New member
XD

זאת רק אני או שלא הייתי אמורה להדביק את הגוף ככה

Nienna17

New member
תאמת... כן

העניין באתגר הזה הוא שאת בעצם משתמשת בגוף של הבחורה, ורק בגוף של הבחורה על מנת ליצור את התחפושת. זאת אומרת שהחלפת הגוף שלה בגוף אחר לא ממש מהווה את הרעיון שבאתגר.

אפסט

New member
או ו...

קונספט מקור : קונאן הברברי (למי שזוכר/ת את סדרת האנימציה לפני ....הרבה שנים) רעיון : איפור גוף מלא בדוגמאת אנשי הנחש ( מאותה סדרה ששמשה קונספט כמובן), וקצת שריון חוליות כדי להסתיר את הבקיני שלא תורם לקונספט. רושם אישי: יש מה להוסיף ואפשר לשפר.

Nienna17

New member
נחשב ועוד איך נחשב ../images/Emo13.gif

רק כמה הצעות לשיפור: השיער - צבעת אותו ויפה, רק הייתימנסה לשמור על הדיוק של הצביעה ולא לחרוג מהתחומים של השיער - אתה יודע כדי שייראה כמה שיותר מציאותי. ואם כבר, אולי גם מחזקת טיפה יותר אתהניגודיות שבשיער, אוליל שרוף אותו טיפה כדי שהצבע הירוק יהיה יותר חזק. השריון
- ניסית להתאים אותו לגוף שלה על ידי מתיחה פה ושם, אבל בגלל זה עכשיו הוא מטושטש וזה נראה טיפה מוזר. חוץ מזה, יפה ומקורי

לעניינינו- זאת התחפושת שלי!

שם לתחפושת:מרינה הכוסית אביזרים:1)בגד ים אדום עם צדפים 2)מטפחת "הישרדות" 3)שרשרת זהב מגן דוד 4)צמיד 5)שיער אדום 6)כוסית... רקע/סביבה/אווירה:החוף בקאריביים עם כוכבי הישרדות מדוע בחרתי בתחפושת הזאת?כי אני מכורה להישרדות כמה זמן לקח לכם לעבוד על התחפושת הזאת?שעה ולסיום, האם אתם מרוצים מהתוצאה? די מרוצים

Nienna17

New member
../images/Emo6.gif גדול

למרינה יש שיער אדום? יש לה חום, לא? אולי נוטה טיפ טיפה לאדמדם אבל הוא חום תכלס אני חושבת. עבודה מעולה בכל זאת

wine forever

New member
הנה :] סליחה אם שיגעתי ^^

שם לתחפושת: בוקרת אביזרים: חצאית, חולצה וכובע בוקרים :] רקע/סביבה/אווירה: טבע+ סוס לבן
מדוע בחרתי בתחפושת הזאת? בגלל שכשחיפשתי בגדים אז מצאתי את החצאית וזה הזכיר לי בוקרים ^^ כמה זמן לקח לכם לעבוד על התחפושת הזאת? שעה +- ולסיום, האם אתם מרוצים מהתוצאה? כה ^^ זאת הפעם הראשונה שאני מלבישה ככה מישהו.. אז אני יחסית מרוצה

טוב אז ככה

קודם כול , אחלה אתגר וזה חחח
עכשיו בהתחלה עבדתי על מוטציה של מלכת הפרפרים שהיא גם ערפד על הדרך ולא סיימתי את זה עד הסוף כי ראיתי שלקחו לי את הרעיון בערך אז אמרתי נעשה משהו שונה. חשבתי וחשבתי והסתכלתי על התמונה ואז זה בא ליייי !!!

זה בא לי ! חח

שם לתחפושת: לואיסנה לFREE אביזרים: בגד ים רקע/סביבה/אווירה: קישוטים של FREE ו"חתימה" של לו מדוע בחרתי בתחפושת הזאת? הסתכלתי על התמונה ואז נזכרתי במוי מוי מוי מוי כיף כמה זמן לקח לכם לעבוד על התחפושת הזאת? רבע שעה ולסיום, האם אתם מרוצים מהתוצאה? יצא נחמד אם הייתי משקיעה עוד זה היה יוצא יפה יותר :)

וסתם כי זה הוקפץ חחח

מה שהתחלתי ולא סיימתי כי מישהו כבר עשה ערפד וכאלה .... סתם שתראו - לא גמור...

למעלה