הקפצה

../images/Emo13.gifאשמח לעזרה../images/Emo142.gif

היי... רציתי לדעת אם כאן אני אוכל למצוא את הפתרון לבעיה שמתסכלת אותי לא מכבר. אז ככה, הבעיה-אני בחורה בת 25 שלא מצליחה לעבור משלב של היכרות עם בחור,פגישה ,שתיים ואפילו שלוש מהנות לשלב של זוגיות. הקשר האחרון שלי היה לפניי כשנתיים והוא התמשך על פניי שנתיים וחצי, הסיום של הקשר היה אכזרי, הוא הסתיים בבגידה של בן זוגי דאז. אבל אני בחורה אופטימית חייכנית וחיובית שאוהבת לצחוק המשכתי הלאה סיימתי את התואר הראשון בהצטיינות, היום אני כבר בשני, וחסרה לי זוגיות! הכרתי כל מיני גברים, איכותיים מאוד(כך חשבתי),נעימים, שהיה לי מאוד נחמד במחיצתם,אלו היו גם המסרים שקיבלתי מהם (למיטב הבנתי המוגבלת), ואח"כ נעלמו, הגברים שביניהם תמיד תרצו את זה בתרוץ הכי אבל הכי עלוב ששמעתי בחיי: "זה לא את זה אני"... ניסתי לחשוב לבדי מה אני עושה, משדרת לא נכון, ואני לא מצליחה להגיע לאיזשהו פתרון, או נק' התחלה שממנה אני אוכל להמשיך הלאה. הגעתי לפורום הנ"ל, בשל ההודעה של הבחור "שהבעיה שלו זה שהבחורה שאיתה הוא בקשר היא שמנה", אז חשבתי לעצמי שאולי זו הבעיה שלי, אני לא שמנה אבל גם לא רזה במיוחד.... אני די מיואשת/ מתוסכלת מהמצב.... אשמח לעזרה, תודה!

ברוכה הבאה טלטולה123 ../images/Emo140.gif

כל הכבוד על סיום הלימודים בהצטיינות, בהצלחה בתואר השני. שתי נקודות למחשבה משתקפות מהודעתך א. האם לקשר שהסתיים באכזריות בשל בגידתו של חברך יש השלכה על מי שאת כיום בפגישות? ב. האם את שלימה עם מראה גופך?

תשובות

קודם כל תודה על ההתייחסות... א. ממש לא, אני סומכת על אנשים, לא תוקפנית, מאוד לבבית ומשרה תחושת נוחות. ב. לא היה אכפת לי להוריד קצת מהבטן אבל לא משהו רציני. יש משהו אחד ששכחתי לרשום, שני גברים אמרו לי את זה, שגברים מפחדים מנשים חזקות/מצליחות/ מרוויחות יותר מהם. אולי אני משדרת איזשהו חוזק מסויים שאני לא מודעת אליו.

במה אנחנו יכולים לעזור לך?

בהתלבטות האם למבנה גוף יש משמעות ביצירת קשרים עם גברים? או ב"תובנות" ששני גברים אמרו לך? שיש לי המון ניסיון עם ההתלבטות הזאת. או במשהו אחר שמרגיש לך נכון כרגע?

קשה לבחור

ככל שחשבתי על שתי השאלות, אני חושבת שיש מקום לטפל בשתיהן. גם במבנה הגוף, וגם ב"תובנות" הגבריות. אפשר להתחיל עם שאלת מבנה הגוף.... תודה...

חזרתי אחורה

מצאתי אמירה שלך: "אני לא חושבת שהוויזואליות שלי היא שמטרפדת..." אז אולי המחשבות שלך שקשורות למבנה גופך הם שמטרפדות? מה הם המחשבות שלך בהקשר למבנה גופך? מזמינה אותך לרשום כל מחשבה שעולה לך בלי צנזורה אם תרצי שתפי אותנו.

קצת קשה...אבל בכל זאת

הדבר שאני הכי פחות אוהבת בגוף שלי, זה את הבטן... הייתי מוכנה להרדם בלילה ולקום בבוקר בלי בטן!!! אני מאוד אוהבת את הרגליים שלי, הישבן וכו'... הכל טוב חוץ מהבטן.... ככל שאני חושבת בימים האחרונים,על כל שאלה שאת שואלת ,לכן לוקח לי קצת זמן להגיב תחושת התיסכול גדלה אצלי,כי לא הבטן היא שמעכבת אותי,כי לפני שנה הבטן לא הייתה והמצב היה זהה.... אין לי בעיית ביטחון, אני אוהבת את עצמי, למרות שאני לא מחבבת את הבטן... אולי זה ישמע מאוד פרמיטיבי, נראה לי שאני פשוט חסרת מזל!!!
אני מוכנה להכיר בחסרונות שלי, אני מודעת לכך שאני לא מושלמת (לאו דווקא חיצונית) אבל אני גם בטוחה שאני לא עד כדי כך גרועה כדי שאף אחד, פשוט אף אחד לא ירצה אותי.....
סליחה שאני משגעת אותך, פשוט המחשבות האלה וההתעסקות במי אני, לוקחת אותי לכל מיני מקומות

bat41

New member
אף אחד לא ירצה אותי.....

תחשבי שוב על המשפט הזה! אולי במקרה שכחת מישהו שכן רוצה אותך? אתן לך רמז... זה לא מישהו, זאת מישהי...

נסיון לעזרה

אכן עולם הדייטים יכול להיות מקום אכזרי, או מתסכל... כל הדילמות.. איך באמת להעביר דייט מוצלח לזוגיות ... יותר מזה איך לדעת ולהבין את ה"מסרים" לעשות הבהרת ציפיות ולדעת בוודאות לאן זה מוביל. אפשר ללמוד את כל זה...

הזוייה

New member
זה לא משנה

אם את דוקטור לפיזיקה גרעינית ומצטיינת דיקן אם את מלאה בפחדים ונכנסת לכל קשר בהססנות. תנסי לחשוב מה גורם לך בכל פגישה לגרום לצד השני לא להתקשר ולרצות בך. זה כמו שיש לי חברה מוכשרת, נראית נפלא, רזה, בלונדינית, ספורטאית, לא חסר לה כסף והיא יצא כבר למאה דייטים, מאה דייטים. ואני אומרת לה, שלדעתי הבררנות הזו להאמין שבכל פעם יגיע משהו אחר יותר טוב זה מה שגורם לה בתת מודע בדייט להעביר מסר ש-אתה מעניין, נחמד לי, אבל חסר לי איתך משהו. ואז הם נעלמים ולא מתקשרים והיא מתוסכלת. וזה גם עניין של רצון, עד כמה את באמת רוצה שהדייט יצליח- זה תלוי בדינאמיקה ובהתחברות שלך לאדם שמולך שמתחיל מן הסתם בטלפון- שומעים את החיוך, יש שיחות ארוכות ואז זה ממשיך בפגישה הויזואלית. נכנסת לכאן בגלל הדבר שהכי מפריע לך וזו הוויזואליות שלך שאת חוששת שהיא מה שמטרפד את הקשרים שלך. ואני אומרת, תתחילי להתנהג כמו מלכה ולהפיץ אור. אם תניחי בצד את המראה שלך ולא תייחסי לו כזו חשיבות, אנשים יראו בך דבר סקסי, מעניין ומיוחד.

הבהרה

אני לא חושבת שהוויזואליות שלי היא שמטרפדת... שנית, אני אף פעם לא חושבת שאולי יגיע משהו טוב יותר. אין לי העדפה ספציפית לרופא,עו"ד או טייס. תואר או תעודה בכלל זה לא משהו שמדבר אליי, יש מספיק אנשים מוצלחים באקדמיה של החיים...

../images/Emo15.gifטלטולה קחי נקודות למחשבה....

האם חשבת פעם שאולי הבחירות שלך של בני הזוג לדייטים אינן נכונות? אין לי מושג על סמך מה את בוחרת את הדייטים רק אני מעלה נקודה למחשבה שלא העלו כאן ולא אומרת שזה אכן כך אלא רק נותנת לך נקודות נוספות למחשבה מלבד להתייחס למראה החיצוני שאת שמה עליו לדעתי דגש רב מידיי. היכן את מכירה את הדייטים שלך-וירטואלית, במציאות, שידוכים? מה גורם לך להחליט אם אדם זה או אחר מוצא חן בעינייך ומתאים לך ללכת איתו לדייט? מה הפרמטרים שחשובים לך בבחירת בן זוג? האם את נוטה ללכת עם אנשים ברמה שלך או מתחת או מעל-אם זה מבחינת מנטליות, השכלה וגיל. האם יוצא לך לפעמים שאת חושבת שאת פחות טובה מהאדם מולך ולא בגלל המראה החיצוני אלא בגלל הקריירה שלו, ההשכלה או מי שהוא? אני חושבת שההתעסקות במראה החיצוני שלך כעת זה מעטפת ומתחת לזה יש דברים נוספים כי אם יש לך דפוסי התנהגות/מחשבות מסויימים שמפריעים לך ליצור זוגיות אז לא משנה אם תיהי רזה או שמנה ואולי בכלל את משדרת חוסר ביטחון, אולי את שקטה ולא מדברת בדייטים או שאולי את שואלת יותר מידיי ומדברת יותר מידיי-אין לי מושג את זה רק את יודעת. מה שבעצם אני מנסה להגיד שלא משנה אם אנחנו שמנים או רזים אלא משנה מי אנחנו כבני אדם, איך אנחנו נוהגים בחברת אנשים אחרים, האם אנחנו מאפשרים לעצמנו להביא את מי שאנחנו באמת או שאנחנו מתביישים או חשים חסרי ביטחון. תחשבי על זה...

blixa

New member
לכוון גבוה, יקירתי

ויש לך על סמך מה לכוון גבוה: מצטיינת בלימודים, מתקדמת לתואר שני, משדרת חוזק וכוח (אגב, אני לא ממש בטוח שגברים נרתעים מזה. זאת דעה שאולי כדאי לחשוב עליה...). היי בוטחת. רתמי את האופטימיות שלך לאהבה עצמית. ראי את עצמך חזקה, חכמה ואופטימית, כן, מול המראה. נסי לשרטט את תמונת העתיד המיטבית שלך: איך תראה הזוגיות? מיהו בן-הזוג? איך את שם, בזוגיות הזאת. זה הכיוון שלך. כווני גבוה. שי רימון מאמן

למעלה