הקפצה

"תמורת מעט מאד אתן כל כך הרבה"

שורה מהשיר של ריטה " אני חיה לי מיום ליום" מתחברים לאמירה? שתפו לאיזה כיוון שמתאים לכם. שבוע נפלא לכולם

jozefin3

New member
../images/Emo9.gifאת יודעת משהו , משפט קטן עם משמעות

גדולה....... בשיר עצמו אנו שומעים , ובעצם לא מקשיבים למילים עצמם..לעומקם. אני חיה לי מיום ליום.......משמעות בעיני....חיה ת'יום יום מבלי לשים לב עושה לא עושה נהנת לא נהנת , לא יודעת.......רק חיה ת'יום יום. ומהי בעינייך

"חיה לי מיום ליום"

כל ערב מסתכלת לבפנוכו מתבוננת על היום שעבר. משתדלת לא לתת לימים לעבור בלחיות בלבד. לקחת את הפוסט לכיוון אחר, אהבתי

bat41

New member
"תמורת מעט מאד אתן כל כך הרבה"

"פה ושם הופיע גבר כמו בתחנת רכבת נידחת מי שרצה בי בערב חזר בו עם עלות השחר " ... כשמקבלים הרבה "נאדה" (
) , מוכנים לתת הרבה אפילו תמורת מעט...

chenby

New member
פעם התחברתי היום תודה לאל לא..

כי פעם עשיתי חשבונות מה אני נותנת ומה אני מקבלת כי פעם הסכמתי לתת את כל כולי תמורה למעט מאוד כי פעם חשבתי שיש תנאים לנתינה שלי ותנאים לקבלה שלי היום אני מקבלת מלתת, היום אני יודעת שלקבל ולתת זה לשכוח ולסלוח לסלוח = for give = לתת לשכוח = for get = לקבל אני חושבת שהצהרה מסוג - תמורת מעט אתן כל כך הרבה.. היא מראש הצהרה שיש בה הנחה שאני לא שווה הרבה.. אולי מעט מאוד, אבל בשביל זה אני צריכה לתת הרבה.. הצהרה שמלווה בביטול עצמי. קורבנות גם.. חוסר אהבה עצמית.. ממ...

המשפט עבורי

יש שהמעט היה כל כך משמעותי עבורי, שנתתי המון עבורו. יש שקבלתי המון וחשתי שהנתינה בלתי משמעותית עבורי. מזהה שעבורי החשוב ביותר לתת מהלב ובאיזון שלא על מנת לרצות.

בוקר טוב מקסימה 1../images/Emo140.gif

מזמינה אותך להתבונן במילה להשקיע. מהם המחשבות הרגשות תחושת הגוף שהמילה הזאת מעלה בך? אם מתאים לך שתפי אותנו.

מקסימה1

New member
המילה שאני מתייסת אליה..

"מעט מאד"..... קצת רצינות, קצת רצון להיפתח ולהיכנס לקשר אמיתי... "אתן כל כך הרבה".... אתן המון אהבה ורגישות..

מקסימה1

New member
אני חושבת שהסברתי את עצמי

המציאות מראה לנו שיש כל כך הרבה בחורים שמפחדים מקשר..

צודקת ../images/Emo70.gif

יש כל כך הרבה בחורים שמפחדים מקשר. על מה בהוויה שלך < עזבי כרגע עשייה בפועל > את מוכנה להתחייב לעצמך על מנת להפוך את הקושי לאתגר?

מקסימה1

New member
שאם אני רואה בחור רציני

אני מוכנה לתת מעצמי למרות דברים שמפריעים לי.. ואגב.. סיפור קטן: הכרתי בחור נחמד ורציני אחרי הרבה זמן שלא הכרתי מישהו שמוצא חן בעיני... וגם רציני אבל מה... הבחור שמנמן... במקום לחתוך את הקשר הצעתי את עצמי כמאמנת כושר ואמרתי לו שהוא מקסים אמיתי ואשמח להיות בת זוגו אם יוריד במשקל.. כמובן שעשיתי את זה בצורה יפה וחברית. הבחור עדיין לא צלצל אך יש בדעתי להציע לו הליכה משותפת בפארק בקרוב.

מקסימה1

New member
היי מייה כנסי

הרצינות שהבחור מפגין גורמת לי לתת מעצמי ולנסות לבנות קשר אע"פ שהוא לא מושך אותי פיזית..

../images/Emo13.gif

לנסות לבנות איתו קשר אעפ"י שהוא לא מושך אותך פיזית? או לנסות לעצב אותו כך שימשוך אותך פיזית ואז תבני איתו קשר? יש הבדל.

shir300

New member
למקסימה

אני במקומו הייתי עלולה להעלב מההצעה שלך אם כי אני מבינה שהיא באה ממקום טוב. נראה לי שכל אחד רוצה שיאהבו אותו ויקבלו אותו כמו שהוא ולא על ההתחלה לשנות אותו...

למעלה