הקפצה!

KISHKOSHA

New member
הקפצה!

בוקר טוב לכולם! יום שני של שביתה! איזה בוקר נ-ה-ד-ר! ומסר לרן ארז (זה שארגן את השביתה) תמשיך ככה!!!!!!

קמי1

New member
לא שלא ימשיך!

אני מעדיפה כבר מחר לחזור לבצפר!!1 חרא של בנדם הרן הזה!

קמי1

New member
כבר יצא לי החופש מהתחת!!!!!!!!!!

ילדים שעולים לחתיבה מיתרגשים וכבר מחכים לרגע הזה(לא אני לא עולה לז´ אני עולה לח´ בחתיבה!) ופיתאום הוא בה ומארגן שביתה!!!!!! מי הוא חושב שהוא?!?!?!?!?!?!??!?? זה ממש חוצפה! הוא עוד מעז להאשים את לימור ליבנת?!?!?!?!?! ולהרוס לכולם את הכייף לחזור לבצפר לחברים והכל! איזה חוצפן!

כן... אבל תחשבי על זה ככה...

אם השביתה תמשיך, אז ישלימו לנו את זה על חשבון החופש... אז עדיף שהשביתה תיגמר...

קמי1

New member
ררר

רן החורבן הדפוק הזה שיגמור כבר עם השביתה המיסכנה שלו כל הקטע שמעלים להם שכר ב5 שקל בעצם אפילו לא מעלים להם איזה סתום הרן החורבן הזה הוא מעצבן אותי הקקה מייקה הדפוק הזה!!!!!!

Alexis14

New member
לא נכון!

מישהו אמר פה שמי שרצה לעלות לחטיבה או משהו מסכן אבל זה לא נכון- אני עוברת בצפר ואני כל כך מאושרת שיש שביתה......

קמי1

New member
אני אמרתי

אבל חוצממך יש עוד מלא ילדים שכבר מיתרגשים ליקראת החתיבה ורוצים כבר להגיע לשם מתוך סקרנות אז למה להרוס להםם?!?!?!?!!?

לי לא אכפת שתמשך השביתה...

כי הרי בתיכונים ובחטיבות ביינים מתחילים את החופש 10 ימים לפני יש! יש! ייחי השביתה!

לכולם ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כן כן מחר חוזרים
אתם לא יודיעם יהיתי עכשיו בערב בית ספר(פחחחח כן אלק) לא משנה, כיבוד ובלה בלה דברים אוקי!!!!!!! כל יום כולל יום שישי אני גומרת בשלוש!!!!!!!!! ביום ראשון עד 6- כי אני נישאררת לקורס של אלגברה(מנסה לעלות יחדיות) כל יום אחרי בית ספר אני מגיע הביתה ואז
וכותבת פה לרואת מה חדש רצה לג´ז ואז השעה 10 בלילה הולכת לישון!!!! תראו איזה לחץץץץץץץ איך אני יכתוב פה?))): אני מוכרה מה לעשות?? וגם עכשיו אני הולכת לעשות משהו שנתנו לי למחר!!!!!! יא´- זה כיתה חרא אינ נורא התהתגע ועל שתכחו אותי ברור שאני עוד יתכוב פה אבל פחות אבל חכו חכו בחגים אתם תסבלו ממני
חחחחח בקיצור על שכחו אותי הבנתם?!?!?!?!?!?!??! אוהבת מאוד
נועה ובהצלחה לכולם מחר אני יכתוב פה כמה שיוכל
תשאירו הודועת ביום רבעי אני יהיה פה ליראות:)

תאמיני לי זה ממש לא נורא ביחס עליי

אני עכשיו בכיתה י"ב הייתי חייב לעבור מהתיכון שלי ("הגימנסיה הריאלית( בראשון לציון) לאנקורי!! ואם זה לא מספיק אני צריך גם לעשות את כל הבגרויות מהתחלה כי לא השקעתי בהם בכלל ונכשלתי
ובנוסף אני לומד כמעט כל יום מ8:00 עד 16:20 בדיוק כשלכולם עושים קיצוצים בשעות למידה שלהם לי מבטלים חופשים ומוסיפים המון שעות שבועיות!! תום

../images/Emo10.gif

אוי´ש אבל אתה מכור לפורםו כמוני
חחחח סתם זה לא משנה:) אני מנסה לשמח אותי עזוב זה לא בדיוק הולך
- לא גם עכשיו לא הצלחתי
ביצקור חיבים ליהשאר עם חיוךך
אין מה לעשות זה לא יעזור עם הכל יהיה בבאסה אני מאחלת לך המון בהצלחה ואני חייבת ללכת כי מגרשים אותי מהמחשב חחח

אתה מכיר??

אם למדת שנה שעברה בגימנסיה אז אולי אתה מכיר את אופיר חודורוב??? (משיכבת י"א של שנה שעברה)

אוף!!!../images/Emo132.gif

אוף יש לי מחר 7 שעות....
אני שמה את המדבקות של התאומות על כל המחברות כמעט
מי זאת שאמרה שהיא פגשה את כל הכוכבים?? תצרי איתי קשר...(איי-מייל...מסר.....הודעה...) ולמוטי-סליחה שאני פותחת הודעה חדשה.. תראו זאת אני בתחילת השנה-
+
וזאת אני אחר-כך-
וזאת אני אחרי זה-
וזאת אני בסוף
אני לא כל-כך שונאת לימודים.. אני לומדת צרפתית (לא שזה אמור לעניין אותכם..) רק שאני פחות יכתוב בפורום הזה אבל עדיין אני יתעדכן
טוב, יאללה לישון. לישון
אני שומעת את עצמי
עכשיו רק 9 ומשהו! אני מזועזעת מהרעיון... טוב נו... אם לא הבנתם את ההודעה הזאת זה בגלל שאני עייפה. נ.ב בחרתי ב"חוגי ספורט" מחול+מעודדות..או אני יהיה מעודדת! חחח לא נראה לי

למעלה