הקפצה

ghony

New member
תעלומה מס´ 2...

איש אחד עבר ליד מסעדה וראה שמגישים שם מרק שחפים, נכנס למסעדה הזמין את האוכל ואחרי הביס הראשון הוא השאיר את הכסף למנה, יצא החוצה מהמסעדה והתאבד... למה? החוקים כמו בתעלומה 1´ חוץ מחוק נוסף מותר לשאול שאלות של כן ולא לדוגמה: האם הוא עבד בזה וכו´ כך שזה יהיה רמז נוסף ודרך אגב שמעתי שזאת תעלומה מוכרת בעולם!

lighter

New member
אהההההה

אני זוכרת את זה... אפשר כבר לענות... נו טוב לונורא... בקיצור....האיש הזה ואישתו נתקעו על אי בודד...ואישתו מתה שם...והשחפים ניקרו לה את הגופה...משהו כזה...

HoNeY14

New member
למה גילית אם ידעת!?../images/Emo46.gif

אני רציתי לנסות לפתור את החידה וגם אחרים שלא מכירים אותה אז למה גילית!?

OmriEd

New member
אני ראיתי שהוא רשם שהוא זוכר

אז ישר לא קראתי :)

ghony

New member
סדר בדברים...

כל השאלות של הכן ולא: שאלה 1:לא שאלה 2:לא שאלה 3:אכן כן ואל תדאגו הון לא הייתה קרובה לתשובה ואני מזכיר שאסור לגלות את התשובה אם יודעים אותה!

HoNeY14

New member
עוד שאלה

האם היה משהו במרק שלו שלא היה במרק של אחרים שאכלו אותו?

אתה מוכן אולי לעזור לנו פה קצת?

כבר מיום שישי אני מנסה לעלות על זה ולא מוצאת את הפיתרון!!! תן עוד רמז אתה רואה שאף אחד לא מצליח...

c o x

New member
נכנסתי במקרה...

ו..אני יודעת את התשובה. אמרו לא להגיד, אז אני רק אשאל שאלה שתעזור לאחרים.. האם זה קשור לאירוע שקרה לו בעבר.. מכאן כבר יש לכם חצי דרך בהצלחה

ghony

New member
והתשובה נכונה...

ומייג´ן זה הייתה שאלה נחמדה... (חחחחחחחחחח....)

Idan91

New member
רגע רגע רגע...

מה זאת אומרת "התשובה נכונה"? זה לא כ"כ מדויק... לפני כמה ימים מחקתי כאן מספר הודעות של מישהו ששרשר את התשובה בכותרת של הודעותיו (כדי שגם מי שלא רוצה לקרוא, יהיה חייב). בכל מקרה, התשובה שהוא כתב נראית לי קצת יותר הגיונית. התשובה הייתה שהאיש היה עם עם אישתו על אי בודד, שם אישתו מתה. במהלך שהותו על האי הוא חשב שאכל שחפים, אך כאשר הגיע למסעדה וגילה מהו טעמם האמיתי של השחפים, הוא הבין שבאי הבודד, הוא בעצם אכל... את אשתו.

למעלה