הקפצונת

victorr2

New member
סתם הודעה

רק רציתי לומר שחברות הקורסים והספרים לפסיכומטרי קורעות אותי צמחוק לפעמים. לפעמים זו שאלה בכמותי שבה שואלים על דודו טופז. לפעמים זה שאלה במילולי שהגיבורים בה הם גיבורי סאוטפרק. ואתמול ראיתי אצל ילדה אחת קופסת קרטון קטנה עליה רשום מובי דיק. התעניינתי. התברר שזו כרטסת המילים של קורס קידום - מילים וביטויים דיקשנרי... יש כאן עוד מישהו שצחק בעת קריאת ספרי ההכנה? ויקטור PS נזכרתי עוד בטקסט בהבנת נקרא שבו היה רשום שלנין אסר על מכירת מטריות כי חשב שזה היה בורגני מדי. ואלפי אנשים מתו בגלל זה בחורף הרוסי הקשה. כאילו דהה... בחורף יש שם שלג. וגם לא חושב שלנין היה עד כדי כך דפוק..

natalyp

New member
נכון!../images/Emo6.gif

מצטרפת, זה באמת נכון, נתקלתי בדברים שמעלים חיוך בזמן הלמידה, ותאמינו לי, זה דבר חשוב!!!

nsr

New member
גם לי

היה פעם משהו באיזה קטע הבנת הקריאה: "מתי ופיזדה...." אני משער שאתם יודעים מזה פיזדה ברוסית :)

dynamike

New member
חחח בדיוק...

נקרענו מזה בקורס במשך רבע שעה היה גם איזה משהו על תנינים ביסקסואליים ועוד כמה דברים...

עוד משהו חמוד :)

הייתה שאלה שהיה כזה תרגיל: IMA+ABA=ADAM ושאלו שאלה על אחת מהאותיות...מה שהיה חמוד זה שכולם היו כל כך מרוכזים בלפתור, שאף אחד לא שם לב שזה בעצם "אמא+אבא=אדם" עד שהמדריך אמר!! עוד משהו מצחיק היה שכשהמדריך רצה להראות שבאנגלית לכל משפט יש מבנה בסיסי, אז הוא נתן את הדוגמא: Shabi met Uza...ואז כזה הוא אומר "שבי באמת מת...המדובב שלו (יוני חן) נפטר"...הממ טוב מצחיק זה לא בדיוק המילה על זה אבל הבנתם...
והיו עוד שאני לא זוכר עכשיו...

mashlab

New member
שאלת אמת\שקר

"חבר ווירטואלי משקר רק כשהסוללות שלו חלשות. דני חבר ווירטואלי אמר לחברו הסוללות שלך חלשות" מה לא יתכן שחברו ענה לו" 1.בלה בלה 2. משהו משהו 3.אתה בכלל לא חבר ווירטואלי, אתה סתם מכסחת דשא

למעלה