הקפצונת2

הצעות לשיפור

למישהו יש הצעות לשיפור בכל מה שקשור לפורום? ובלי קשר.. דרושים מתנדבים שעברו קורס לא מזמן באחד המכונים לספר על מבנה הקורס והקושי שלו ככה שאנשים אחרים יוכלו לקרוא ולהתרשם

nsr

New member
לא

אין הצעות לשיפורים. הוא טוב כמו שהוא, לא? אולי להחליף את הסקר ש"עומד" פה כבר אמממ בוא נראה 203577978 שנים
אבל חוץ מזה, לא הייתי משנה כלום. ביי ביי

nsr

New member
אמממממ אני אנסה :)

אולי סקר שתועלה בו השאלה :"האם ללמוד לבד, או בקורס?" כמובן שצריך לשנות את הניסוח (אני לא טוב בניסוחים). ביי ביי

pakapaka

New member
על הקורס של קידום לתיכונים

קורס בסיסי ביותר, הדבר היחידי שאטרקטיבי בו זה המחיר (פחות מ1000 ש"ח). סידרת מפגשים שכל מפגש המרצה מסביר פרק אחר. את רוב התירגול עושים בבית, מידי פעם יש מבחן דמה (שלטענת רבים הוא יותר קשה מהפסיכו, אני אישית לא ראיתי כזה הבדל). בוא נגיד שלמעט המחיר אני לא רואה טעם בלקחת את הקורס, לא הסבירו שם משהו שלא יכלתי לקרוא בעצמי בספרים וללמוד לבד, כל השיטות גם ככה ידועות וכתובות בספרים, אבל עקב מחיר כזה נמוך זה יותר נחמד שמרצה מסביר לך את החומר. בכל מקרה את עיקר ההשקעה עושים בבית, וחשוב להשקיע בעיקר בללמוד מילים, רק על זה נפלתי בפסיכו´. כמה שתשקיעו ככה תקבלו ורואים את זה בציונים אצל הרוב, מידי פעם יש גאונים, אבל גם מי שפותר תרגילים במתמטיקה תוך שניה לא זוכר את המילון בע"פ אז לא להיות ראש קטן בקטע הזה. במשפט אחד - קידום, רק בגלל המחיר.

אחלה! תודה!../images/Emo140.gif עוד מישהו?

אני רוצה לאסוף קובץ של חוות דעת ולהכניס את זה למאמרים של הפורום. אם מישהו מעוניין לכתוב מאמר שקשור לפסיכומטרי וכל מה שמסביב שיפנה אליי ואני אשמח לפרסם אותו במאמרים.

OoלילךoO

New member
גם אני

מצטרפת ל- pakapaka. לקידום שווה ללכת רק בגלל המחיר (
ובגלל המדריכים
). הלימוד עצמו בקידום לא ממש חידש לי דברים. והמדריך גם לא ממש עזר במקרים שמישהו לא הבין משהו בש"ב...

T i p t i p o n

New member
יש לי הצעה לסקר!

"האם את/ה מתכונן למבחן במכון הכנה לפסיכומטרי או דרך לימוד עצמי? "

תגידו לי מה דעתכם:../images/Emo26.gif

שאלת הסקר:ללמוד לבד או לקחת קורס? התשובות האפשריות: ללמוד לבד - כל המכונים זה סתם בזבוז כסף ללמוד לבד - רק למי שיש משמעת עצמית לקחת קורס - אין תחליף ללימודים מסודרים במסגרת קורס לקחת קורס - קורס יכול רק להוסיף תלוי - עדיף ללמוד לבד אבל זה לא מתאים לכל אחד למישהו יש תשובות נוספות שהוא רוצה שאני אכניס או שינויים בנוסח של השאלה או התשובות לפני שאני מעלה את הסקר?

עברתי קורס בהיי קיו

את המבחן עשיתי באוקטובר האחרון ציון על הפנים(605) הקורס כעיקרון בסדר מדריכים אחלה תגבורים ומרתון לפני המבחן ישנה גם תוכנה מהפכנית ללימוד המילים שעובדת על התת מודע משהו מדהים. החיסרון היחיד לטעמי שחסר הטאצ´ האישי וכל הכיתה לומדת את אותו חומר בקצב אחיד(שלא כמו קידום אישי)גם החומר הלימוד מעולה.

למעלה