הקפצתי את ההודעה כדי לקבל תגובות

alti26

New member
הקפצתי את ההודעה כדי לקבל תגובות

לצערי הרב אני לא סוגר מעגל בבית החולים הזה אני לא מכיר את בית החולים הזה כלל.מה שמחזק אותי זו העובדה שמנהל מחלקת כף יד פרופסור ליפטון מנתח אותי מקווה שיצליח שאם לא כך דעו לכן שאהבתי אתכן מאוד .במיוחד את הבנות הבאות את האימא של הפורום ,את הדמות שהעבירה ליIsla Mujeresשהתענגתי עליו עד שהדיסק נישבר לי .שאותה מאוד אהבתי למרות שהיו ביננו עקיצות לאחרונה .אפילו שמעתי שמצעה לה אהבה חדשה .אז תשמרו על עצמכן אוהב את כולכן מאוד מאוד מאוד .לדעתי כשדיוויד וששי ישמעו שהסרטה זו או אחרת מיועדת לי לשימוש פרטי יסכימו.על כל פנים תמונות במצגת ושיחה לאחר מופע עם הענק הגדול המקסים והמדהים ואתכן אשמח מאוד אז עוד פעם מודה לך על העידוד את מקסימה מדהימה ומעודדת מאוד תזכרו שאהבתי את .... ואת דיוויד ברוזה המדהים המקסים האיש והאגדה שאיתי אני הולך עד הסוף ואבקש מהמרדים שלי לשמוע מצדה 99 שיר 8 ,9 ,באמת אוהב אתכן למרות האינטריגות מול שרית (בעצם זו את שאהבתי מאוד),יעל תודה על במה שלפעמים רעדה מכעסים אך פשוט אהבתי אתכן ובעיקר את הנושא של הפורום שהוא מקסים מדהים .תמסרו לדיוויד תודה ממני אישית על שנים של יצירה מדהימה מקסימה וממש נוגעת ללב תקדישו לי את השיר דניאלה לקראת סוף המופע אתם מקסימים תודה על הכל דודי תצליחו להמשיך להעריץ את היקר לי ולכם מאוד תודה תהנו דודי 0524541288

glitter8

New member
דודי, אתה לא הולך למות, כולה ניתוח.

ממש הגזמת הפעם ותאמין לי אני יודעת מה אתה עובר עברתי שלושה ניתוחים בחיים שלי אחד מהם מסובך מאד ומפחיד וברוך השם הסתיים בהצלחה לפני כל ניתוח יש פחדים גדולים וחששות, אבל אנחנו במאה ה-21 ויש פה כירורגיה בין הטובות בעולם אז קדימה! תיקח את העניינים בפרופורציות, אתה מדבר כמו מי שהולך אל הגרדום. וזה בסך הכל ניתוח. לא נעים. מפחיד, אבל ניתוח, לא יותר מזה לא ניתוח בלב או במוח,אז הלו....תירגע קצת. וגם,אני מאחלת לך שתמצא אהבה חדשה, (אגב בית חולים זה מקום מצויין למצוא אהבות! תאמין לי!!) ובמצדה הבאה נלך כולם יחד!

alti26

New member
ענבל

לצערי יש לי נסיונות מרים בבתי חולים של קרובי משפחה ונסיון של טעות רופאים עליי מעניין מה אותה אהבה בבית החולים כי אני ראיתי רק עערבים וערבים וערבים וואף אחת לא ישווה למי שניססיתי שתתפוס את ליבי אך היא לא ררצתה דודי

alti26

New member
במה זה יועיל

סלחי לי על הבורות ומה זה בכלל

בהצלחה

יהיה בסדר, דודי. כשירדימו אותך תחשוב שכאשר תתעורר דיויד יהיה בכיוון המצדה וכמה שעות מאוחר יותר תדבר איתו בטלפון. זה יעזור לך לישון בשקט. כולנו מאחוריך!

alti26

New member
היי חנית

תודה שהרגעת אותי באמת אני לוקי כמה דיסקים של דיוויד איתי בתקווה שיתנו לי לשמוע אותם עד להרדמה אני אשמע אותו וכשאתעורר כמובן ושאסע הביתה בודאי.אז איך מתכוננים למופע שלי והילדים ודודי כמובן תהנו ואשמח מאוד באם תוכלו להגשים את הפספוס שלי ולהסריט מקרוב דודי ממתין לטלפונים מכם מתי שתרצו דרך אגב שמעתי היום שיר שמאוד נגע לליבי ולא קשור לדיוויד מתאים לי ומתייחס ל.... חושב עליה עידן יניב וליאור דטאוקר מה דעתך עליו ועל הקומבינציה של המילים ממש מתאימות למרות שזה לא דיוויד מאחל לכן הנאה מירבית חושב עליו ולא יוצא לי מהראש היוצר האומן הגדולדיוויד ברוזהתהנו דודי אלטמן 0524541288

glitter8

New member
דודי-

ניסיתי קודם להתקשר אליך ולא ענית, וגם חנית ניסתה, אז אם לא אצליח לתפוס אותך אז אני מאחלת לך המון המון הצלחה בניתוח, מבטיחה שכולנו נחשוב עליך בזמן הניתוח ונשלח אנרגיות טובות לכיוון ירושלים ותפילות לרפואה שלמה!! וכמובן שנהיה בקשר אחרי הניתוח לדרוש בשלומך!! ונארגן משלחת לביקור. ביי ענבל

alti26

New member
תודה על העידוד

כמו שאמרתי בטלפון תודה שחיזקתם אותי ושתי השיחות היו הכי טובות שקיבלתי במהלך היומיים האחרונים .אני שומע את הקטע בנווה שלום ואני נמלא עוצמה משלחת זה נחמד באם הראש המשלחת יעמוד המלך למרגלותיו הנסיכים והנסיכות של הפורום לציין כי בסיפורי הנסיכים שקראתי בחיי הנסיכות הם גינגיות וסמוקות לחיים שיהיה לכם רק טוב ותודה על הכל ועל מי שאתן נסיכות של ממש תשמרו על עצמכן במצדה וכמו שדיוויד אמר בפעם האחרונה ששמעתי לחנית את מתרגשת כל פעם מחדש.דרך אגב בעניין המגבת אני מרגיש חופשי לפסוק שהמגבת האדומה תוגש לדיוויד חזרה ולא תלקח .אך מי שיזכה בה יחשוב על דברים טובים שאפשר לעשות לאנשים ויקיים אותם שנה שלמה .בפעם האחרונה אני מברך את עיריית ת"א בקליטה של הגינגית הצפונית שבטח תביא לעיר מקצב אחר וגאווה בתחומה דודי

למעלה