הקפצת הודעה

jerri

New member
../images/Emo160.gif חדשות מהחזית ../images/Emo160.gif

מכיוון שלאחרונה התחלתי לקלוט ששמיעתי הולכת ונחלשת עם גילי המתקדם ושכתוביות זה לא דבר כל-כך נורא, התחלתי לשקול קניית DVDים בארץ. כבר עשיתי את זה עם שר הטבעות ועוד כמה DVDים, אבל בדר"כ את אלו שממש אהבתי הקפדתי לקנות בZONE1. האם יש למישהו חדשות/ידיעות לגבי DVDים שעומדים לצאת מתורגמים, וכמובן זהים לDVDים המקוריים (קרי: לא חותכים פיצ´רים מתוכם)? אני מתעניין בעיקר לגבי Monsters inc וטרילוגיית בחזרה לעתיד שאני שוקל להזמין מאוסטרליה.

Soak

New member
הנה כמה באדיבות בן מגלובוס יונייטד

ה-DVD של דו"ח מיוחד, החדש של שפילברג שמוצג כעת בקולנוע, מיוצר על ידי האולפנים ויופץ על ידי גלובוס יונייטד. התאריך המשוער: 26.11 הדיסק אמור לכלול את כל התוספות והקונפיגורציות של זון 1 כמו כן מספר תאריכי הפצה: עידן הקרח - 21.10 אי.טי. - 22.10 ספיידרמן - 1.11 כולם מהדורות מיוחדות הכוללות את כל התוספות המדוברות בזונים אחרים.

sysQo

New member
אפשר להוסיף את:

מלחמת הכוכבים - מתקפת המשובטים: 2/11 (דיסק כפול המכיל מלא תוספות ובונוסים)

jerri

New member
לאחרונה התחלתי גם ממש לאהוב את

האיסטר אגס, האם הם יכללו במיינוריטי ריפורט (ותסלחו לי שאני לא משתמש בדו"ח מיוחד, כל מי שראה את הסרט יודע שאין לתרגום קשר וחצי קשר לסרט)? יונייטד פחות מדאיגים אותי, ממה שהבנתי מחבר שעובד בבלוקבסטר, אנחנו צפויים לDVD מכוער במיוחד של "מפלצות בע"מ". בכלל נובמבר הופך להיות כנראה החודש שיחורר הכי הרבה חורים בכיסי...

Soak

New member
זה לא מה ששמעתי...

"מפלצות בע"מ" ישווק ע"י פורום פילם ואין לו קשר לגלובוס יונייטד. למיטב הבנתי המארז הישראלי יהיה מרהיב ותלת מיימדי. ימים יגידו... אגב, גם ל"מפלצות", גם ל"אי.טי" וגם לICE AGE יהיה תרגום עברי וגם ערוץ דיבוב עברי.

jerri

New member
אני יודע שהוא ישווק על ידי פורום,

כידוע, הם לא ידועים בDVDיהם האיכותיים במיוחד....

רומן ט

New member
אכן, נובמבר הופך כואב יותר ויותר...

אמנם (הרבה) פחות כותרים מאשר אוגוסט-ספטמבר, אבל הוא "מחפה" על כך בכותרים יקרים... רשימת הקניות (הנוכחית) לנובמבר: Spider-Man: Special Edition (Widescreen) 2002-11-01 Babylon 5: The Complete FIRST Season 2002-11-05 Eugenie... The Story Of Her Journey Into Perversion 2002-11-05 Contempt: Criterion Collection 2002-11-12 Lord Of The Rings: Fellowship Of The Ring: Extended DVD Version 2002-11-12 Solaris: Criterion Collection 2002-11-12 South Park: Complete FIRST Season 2002-11-12 Star Wars: Episode II: Attack Of The Clones (Widescreen) 2002-11-12 Men In Black II (Widescreen) 2002-11-26

Soak

New member
אפרופו שר הטבעות גירסת הבמאי

99% כי תצא גירסה זהה עם תרגום בארץ.

Blabber

New member
באמת?!

למרות שאני לא זקוק לכתוביות, אך משפחתי התעקשה שבגרסה שאנו עתידים לקנות יהיו כתוביות. למרות שביררתי בבלוקבסטר והם גרסו שתצא גרסת איזור אחד בלבד. נקווה שה-DVD יהיה משובח וקרוב למקור כמו הגרסה הרגילה.

jerri

New member
מתןך כל אלנו ברשימה שלי יש רק את

ספיידר מן (Limited Edition Collector´s Giftset) ובמידה והווידסקרין יצא בארץ מתורגם גם אותו, סטאר וורס, לורד אוף דה רינגס וגברים בשחור. על בבילון אני לא מת ואת סאות´ פארק יש לי את העונה הראשונה (אמנם לא בסט, אבל יש). בנוסף גם מיינורטי ריפורט אמור לצאת וכנראה שגם העונה הראשונה של אנג´ל בזון 1. ובכלל, כחלק מחובבי קיילי מינוג היא ממש שוחטת אותנו בנובמבר, עם DVD של ההופעה, של קליפים, של הסינגל החדש וכו´.

רומן ט

New member
עדיין אין תאריך ל-Minority Report

כך שזה יכול להיות גם דצמבר. אני בכל אופן אזמין כשיהיה תאריך רשמי.
סדרות טלויזיה אני קונה רק לפי עונות, ולכן עדיין לא קניתי פרקים של Southpark. ועל סולריס של טרקובסקי אסור, אבל פשוט אסור, לוותר
(שים לב שאין אף מילה על קיילי).

jerri

New member
ממינורטי ריפורט סגור כנראה לנובמבר

(יותר נכון סוף נובמבר) בכל אופן ככה נאמר לי על ידי אחד המפיצים שאנחנו עובדים איתם. ואם כבר אתה רוכש לך סדרות טלויזיה, אני ממליץ על "24" המעולה, שמגדירה מחדש את המונח חוויה טלויזיונית.

Soak

New member
הקפצת הודעה

לצערי ראיתי את ההודעה ועניתי לה רק עכשיו אך כיוון שעבר עמוד ועברו 72 שעות אני מקפיץ את ההודעה ב"עזרים מלאכותיים".

למעלה