הקפצת שרשור "אחרי שהתגרשתי"

צלליתה

New member
אחרי שהתגרשתי

מאמר בווינט מספר שנשים וגברים מעלים במשקל ומאבדים ענין בסקס בעקבות גרושים. מה שנשמע לי קצת מוזר בהשוואה למחקר האימפרי הלגמרי לא מדעי שערכתי.

noa128

New member
זה לא תלוי במי היית לפני? באיזה

"טיפוס" את מבחינה זו? הרי ישנם כאלה שבדכאון/משבר אוכלים יותר, וישנם אלה שההיפך... ואני חושבת שגם המקום שממנו באו הגירושים משפיע. מקריאה בכתבה אני מזהה את הדפוס של - בהתחלה שוקעים, מעכלים, מסתגלים לשבר - ואחר כך תופסים מוטיבציה להתחתך כדי "לתפוס" בנ/בת זוג אחר/ת, אז מזה אני מבינה שאם התבשלת בעניין ורק חיכית לרגע שהבנאדם ייצא לך מהחיים - תהיי מוכנה לשלב "ההתחתכות" הרבה לפני זו שיום אחד הודיע לה הבעל שהוא עוזב ולוקח לה יותר זמן להשלים עם העניין ולרצות להמשיך הלאה.. לא?

seeyou

New member
גם לי שנשמע קצת מוזר!../images/Emo11.gif

בדרך כלל אחרי הגרושים,ולא חשובה הסיבה,המעורבים נכנסים לריצה אחרי סקס,שונה-מגוון-סוער.... מנסים דרך סקס תרופא למצב החדש. וכידוע,כול פעילות גופנית מורידה משקל....

noa128

New member
חולקת עליך

ולדעתי יימצאו כאן עוד נשים (נשמעת לי דיעה מאד גברית הדיעה הזו שלך) שיעידו שלקח להן איזה זמן של הסתגלות למצב (רגשית/נפשית)ולהתעניין בסקס בכלל, שלא לדבר על אחר/מגוון וכד'... צדקתי? (תגובות נשיות - וגם גבריות יתקבלו בברכה

seeyou

New member
ברור שאת צודקת!../images/Emo140.gif

גם בחיים הרגילים/תקינים יש נשים שלקח להן איזה זמן של הסתגלות לכול הקשור ליחסי מין(תדירות-גוון..). גבר פחות תלוי במצב רגשי לקיים יחסי מין! לומדים מטבע של האריות! דרך הגב השפנים עושים גם הרבה פעמים בזמן קצוב, כמו האריות! אז למה נותנים לאריה כבוד כול כך? הוא בכלל גם לא רומנטי!

למעלה