הקפצת שרשור השאלות נפוצות\הודעות נבחרות

Or Amit

New member
עושים סדר פסח בפורום

לאור הגדילה של הפורום בחודשים אחרונים צריך לעשות קצת 'סדר' בפורום - בעיקר בכל מה שקשור ל'הודעות נבחרות' ו'שאלות נפוצות' אז אם יש לכם רעיונות לשרשורים להודעות הנבחרות (טאגליינס) ו\או רעיונות לשאלות נפוצות (עם תשובה) - אתם מוזמנים להציע כאן בשרשור ושיהיה לכולנו פסח שמח

פגית

New member
הנחיות קוליות לwase

אומנם לא משתמשת, אך שמתי לב שהשאלה חוזרת הרבה וכאן בשרשור יש הצעה לפיתרונות..

פגית

New member
קיטרנו שאין סדר-הוא לא יקרה לבד

אם לא נחשוב ונעלה בצורה מרוכזת את הכל, נמשיך לענות על אותן השאלות
..

tamarhp

New member
איך מסנכרנים אנשי קשר

איך מעבירים ממכשיר ישן לגלאקסי וכו'... (דרך אאווטלוק, ג'ימייל.. אין לי כוח לחפש קישור :) )

פגית

New member
אני לא יודעת

אבל אם ידעתי, לא בטוח שהיה לי כוח לכתוב תשובה:)

Or Amit

New member
מישהו מוכן לעשות סדר בנושא העברית?

ז"א לתת את המדריך לעשות ROOT לאלו שעדיין עם אנדרויד 2.1 ולהסביר על המקלדות למי שכבר יש לו 2.2? הייתי עושה את זה, אבל לאור העובדה שאני מסתובב בעולם בלי עברית נראה לי קצת מצחיק... (ולא אחראי להמליץ על מקלדות) ובטח לא ממש מדויק.

העדשים

New member
../images/Emo41.gif מושגים למתחילים בעולם האנדרואיד

אשמח אם יהיה הסבר על המושגים ששגורים במיקלדתכם ולי, כמתחילה, נקראים כמו סינית. חלק כבר הבנתי אבל כדאי לכתוב למען החדשים שיבואו ולהוסיף עוד. לאונצ'ר ווידג'ט SGS מרקט רום / רום מבושל וכו'

Or Amit

New member
אוקיי

לאונצ'ר - מדובר למעשה על תוכנת ה'תצוגה' של מסכי הבית של המכשיר. מאפשרת להוסיף קיצורי דרך ו-וידג'טים (ע"ע) לגישה קלה לתוכנות החשובות ווידג'ט - כמו קיצור דרך לאפליקציה, בדרך כלל מציג גם אינפורמציה. לדוגמה: ווידג'ט של יומן פגישות יציג את הפגישות הקרובות. ווידג'ט של מזג אוויר יציג את מזג האוויר ביום הקרוב. SGS - קיצור לסאמסונג גלקסי S. טלפון נפוץ, בעיקר אהוד על חברות הסלולר. מרקט - חנות האפליקציות של גוגל. מאפשרת להוריד תוכנות לטלפון. רום - התוכנה של המכשיר. רום מבושל - בד"כ מדובר על גרסה לא רשמית המבוססת על גרסה רשמית שמפתחים חשודים יותר או פחות הוסיפו לה כל מיני דברים. רוט (ROOT) - פתיחת המכשיר להתקנת אפליקציות ממקורות חיצוניים, לרוב דרוש לתוכנות הצריכות גישה ל'קרביים' של המכשיר (לדוגמה ליצירת גיבויים למכשיר, או להתקנת עברית)

פגית

New member
אגב

הגלקסי גם אהוד כי הוא טוב ולא רק כי החברות דוחפות אותו, לדעתי כמובן..

למעלה