הקפצת שרשור לעוד 72 שעות...

../images/Emo41.gif סיכום שבועי - חובה לקרא ../images/Emo41.gif

לתאריכים 27-31/7...
בשבוע האחרון היו כמה גולשים שהקפידו לא לערב נושאים בתוך נושאים, אך לצערנו היה כמה גולשים שלא הקפידו על זה, ונאלצתי בשבוע האחרון למחוק למעלה מעשרה הודעות רק בגלל שלא הוקפד על זה, ולכן החל מהשבוע הבא, אנו נקפיד על זה יותר, וחבל שהודעות ימחקו מהפורום רק בגלל שאינכם מקפידים...
היו כמה הודעות בפורום מגולשים שפגעו בגולשים אחרים, על ידי כינויים שונים, כגון: טמבל, מטומטם, שקרן, וכו', אני רוצה להדגיש שוב ושוב לגולשים, כינויים מסוגים כאלו לא נוכל לאפשר בפורום, כי לא זו מטרת הפורום, אנא המנעו מכינויים כאלו כלפי הגולשים...
סיום שבוע זה לתחרות המבצע לפורום, ובשבוע הבא נמשיך עם זה הלאה, ולשבוע זה עלו לתחרות במסגרת המבצע:
הרבנית חנוכה
המלאכית19
tamarhp
התולעת 1
הועלה דיון על ידי יצחקי, מה קורה בציבור החילוני על רמת הפשיעה?, והנושא נסגר חלקית...
הועלה דיון על ידי yoyo10, מה קורה בבנות החרדיום שלא נשואות, מדוע הם לא עושות שירות לאומי?, והנושא נסגר...
הועלה דיון על ידי Tweety, מה קורה עם הציבור החרדי שהוריהם זורקים אותם לרחוב רק בגלל שבנם יש לו סטיות מיניות, והנושא נסגר...
הועלה דיון על ידי tamarhp, למה הממשלה מעלה עולים חדשים שהם למעשה באים להרוס את הדת במדינה?, והנושא נסגר...
הועלה דיון על ידי המלאכית19, מה עדיף שירות לאומי או שירות צבאי?, והנושא נסגר...
השרשור הארוך ביותר לשבוע זה הועלה על ידי Tweety
גולשים מצטיינים לשבוע זה
הצלאכית19
פלסטיק
lala897
א ו ר בת
saar7650
Knight of Darkness
tamarhp
© Tweety ©
masorti
Vdrums

Vdrums

New member
הנושא של יצחקי לא נסגר חלקית

מכיוון שהוא או עידן לא הביאו שום נתונים. בשל כך הטענה בדיון שהעלה יצחקי נשארת בגדר השערה.

מתנדב

New member
תומר, הנושא כן סגור חלקית....

היות והם הביאו ראיות ונתונים מאתרים שונים, והם מאמינים שהנתונים שהם הביאו זה כן נכון, ואתה לא מאמין, והיות ויש כאלו שכן מאמינים בסטיסטיקות האלו, ומבחינתם הנושא סגור, ומבחינתך הנושא לא סגור, הוי אומר שזה סגור חלקית, והויכוח כאן אם אתה כן מאמין לתקשורת או לא?, הם כן מאמינים בנתונים אלו, ואתה לא מאמין, לכן זה נקרא שזה סגור חלקית...

tamarhp

New member
YAY!

אני שוב גולשת מצטיינת
איזה אושר!! ותיקון: זה המלאכית, לא הצלאכית...

© Tweety ©

New member
יאא אני מצטיינת ואפילו יש לי

את השרשור הכי ארוך. אוח! אני כ"כ מוכשרת

אני מלאכית, לא צלאכית../images/Emo13.gif

ואני גם כתבתי מאמר השבוע
סתם, סתם. לדעתי כולנו צריכים להודות למתנדב וליויו על הפםורום הכי פתוח וצעיר בעולם (ויזיני, שקט
) תודה רבה לכם, מקסימים שלנו
כיפאק ליויו ולמתנדב...

vizini

New member
זה בסדר.

אני מעלה את ממוצע הגיל גם בפורומים אחרים, כך שזה מתקזז...

מתנדב

New member
מלאכית, כנראה שאת כל כך מוצלחת..

שבטעות כתבתי הצלאכית במקום המלאכית

tamarhp

New member
עוד שאלה

למה התולעת נכנס לתחרות??? הוא הביא שיר לא שלו!! ואפילו לא על גישור!!

tamarhp

New member
הקפצהה

ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

פלסטיק

New member
כי אין לי מושג ../images/Emo8.gif

לא יודע כמה זמן אהיה אדום, ואני לא יודע לכתוב שירה

lala897

New member
עוד אחד שלא יודע לכתוב שירה

נראה לי שנקים קבוצת תמיכה גם לאלה שלא יודעים לכתוב שירה או.. שיעשו עוד תחרות אחרת.

למעלה