הקפצת שרשור מרקורי

אבי ע

New member
גם אני קיבלתי ../images/Emo39.gif

אבל עדיין אין פרטים. ידוע לך אם זה בתשלום, חינם, מותנה באופן כלשהו בהיותך רשום אצלם? מישהו היה בכנס כזה בעבר ויכול למסור התרשמות?

ScrollLock

New member
אני יכול להניח שזו הפעם הראשונה?

אני לא יודע מה איתכם, אבל מנסיון אני יכול להעיד שכנסים מהסוג הזה (ומשום מה אלו של מרקורי ומיקרוסופט במיוחד) הם לרוב פרסומת אחת גדולה ותו לא.מ מעודי לא פגשתי משהו מעניין (ששווה התעניינות של יותר מ-10 שניות) בכנס "חינמי".

אבי ע

New member
לא פעם ראשונה... ../images/Emo39.gif

וכן, פגשתי דברים מעניינים בכנסים חינמיים, ואת ההרצאות שזיהיתי כפרסומת ריקה ניפיתי מראש או אחרי כמה דקות. בנוסף, זו בהחלט דרך נוחה להכיר יותר מקרוב מגוון מוצרים שלהם שאין אצלנו.

עפר פרת

New member
רשמים מהכנס הקודם

הייתי בכנס בשנה שעברה. בסך הכל, זה ארוע שיווקי - זה הדגש, זה המסר וזה העיקר. בסך הכל אספתי שם כמה פריטי אינפורמציה, כולל preview על Test Director 8, שהיה אז עדיין בפיתוח. סיפורי ההצלחה הובאו על-ידי מנהלים ברמות גבוהות מידי, שלא הצליחו ממש לספק את הפרטים הטכניים שאיפשרו את ההצלחה. בלובי יש תצוגות נחמדות של מוצרי מרקורי + הסברים על תכונות חדשות ואפשר לפגוש ים של אנשים שונים (גם אותי). מרקורי מקבלת פרזנטציה מרשימה, ובתמורה מספקת קפה, עוגות וארוחת צהריים. הבונוס שנה שעברה היה הופעת אורח נחמדה של לני רביץ האופטימי (מצאו למי להביא מרצה אופטימי - לאוסף אנשי QA פסימיים ורואי שחורות) זהו, מקווה לפגוש אתכם שם,

אבי ע

New member
תודה, נרשמתי. ועכשיו... ../images/Emo39.gif

מישהו מכיר את המרצים (דגש על סקציית האיכות), ממליץ לחיוב או לשלילה?

אבי ע

New member
כנראה שלא... ../images/Emo10.gif ../images/Emo39.gif

ספארי הצלילות שלי הוקדם ביום כך שאני יוצא אותו ערב לשארם, ובעומס העבודה הנוכחי ספק אם אוכל להרשות לעצמי להיעדר גם ביום זה נוסף על החופש שלקחתי. תיהנה ומסור רשמים...

אבי ע

New member
נרשמתי וקיבלתי אישור... ../images/Emo39.gif

למסלול QA של הכנס. התקשרו לברר שוב את המסלול בו בחרתי. מסתבר שהיה להם
וכנראה הסעיף הזה נמחק מכל טפסי ההרשמה... קצת מביך בכנס של חברה כזו, לא?
מקווה שאוכל גם להגיע... זאת, לאור עומס העבודה, ולאור העובדה שלמחרת אני מפליג לספארי צלילות בדרום מצרים. אגב, אם מישהו דאג, רעידת האדמה בחברה שאני עובד בה פסחה עלי, לעת עתה

Scott

New member
שמח לשמוע

שמענו שהיו זעזועים בחלונות הגבוהים....

eitan-as

New member
יש עוד חוץ מרוני?

בתור עובד שלכם לשעבר (עד לפני 4 שנים), זה עצוב לשמוע. האם זה גל חדש? איתן.א.

אבי ע

New member
אז אנחנו מכירים כנראה... ../images/Emo39.gif

מנסה לחבר... בכל אופן כן (הכל פורסם כבר כשכתבתי את ההודעה המקורית): המנכל כאמור, שני סמנכלי הפיתוח (רמי, וגדי שאותו אולי לא הכרת), וסמנכלית משאבי אנוש (שלא הכרת). פוטרו גם כמה עשרות עובדים. המהומה שככה ועכשיו נראה מה יקרה...

למעלה