הקץ לשחיתות! גם אני מצטרפת...

מיקגאפ

New member
הקץ לשחיתות! גם אני מצטרפת...../images/Emo140.gif

שלום לכולכן, למי שלא מכירה אותי מפורום הריון, הנה כמה פרטים מזהים: שמי מיכל, אמא של שיר בסוף החודש בת 5 ושל יובל בן חודשיים וחצי. אחרי הרבה משיכות זמן ודחיות ובעיקר עצלנות, החלטתי שהגיע הזמן לפצוח בדיאטה. אמנם בהריון עם יובל לא עליתי הרבה, רק כ-12 ק"ג, אבל זה אחרי שהבאתי עודפים מהבית... אחרי הלידה ירדתי כשישה ק"ג ולצערי בזמן האחרון "התפרעתי" קצת יותר מדי ולדעתי העליתי כ-3 ק"ג מיותרים ביותר (האמת היא שאני פוחדת לעלות על המשקל...). בקיצור, נמאס לי להרגיש כבדה וחסרת אנרגיות, והחלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל לרדת במשקל. בינתיים התחלתי בפעילות גופנית - חזרתי לשחק טניס פעמיים-שלוש בשבוע (תחביב שזנחתי כשנכנסתי להריון) ומחר אני מתחילה ללכת לשומרי משקל! מקווה שאוכל לשתף אתכן בטיפים ועיצות משם. אז שיהיה לכולנו בהצלחה, וג´ס - שיהיה בהצלחה בניהול הפורום.
מיכל
I´M NOT FAT - I´M JUST SHORT FOR MY WEIGHT

רונה 30

New member
כבדה וחסרת אנרגיות ? את ?!?../images/Emo12.gif

הייתי בטוחה שכתבת את ההודעה הזו עליי......!!! שומרי משקל ?!?
.....מה ? מי ? מו ?!?
בואי נגיד שאני אסיים את שאלותיי הרטוריות כאן ועכשיו אחרת אני אשאר
פשוט ככה....
הרגת אותי רק לידיעתך....

רונה 30

New member
ושכחתי את הדבר הכי חשוב.....

אם שכחת איך אני נראית ( טוב, מיום שישי חלפו כמה ימים....) - קבלי תזכורת.....
ושוב אני שואלת ....... שומרי משקל ? את ?!?

מיקגאפ

New member
../images/Emo9.gif תודה יקירתי על המחמאות...

אבל לצערי המשקל, הבגדים מלפני ההריון ובעיקר ההרגשה שלי עם עצמי לא כל-כך מסכימים איתך...
השמנתי יקירתי, ולא מעט. אבל לא נורא, תמשיכי לחשוב עלי דברים טובים, זה כיף...
מיכל

yellowt

New member
היי מיק יופי לראות אותך שוב....

גם אני התחלתי את שומרי משקל השבוע וההרגשה נפלאה... אמנם רק 3 ימים בדיאטה אבל כבר מרגישה את החיוניות... בחיי... שיטת הנקודות מאד כייפית וקלה ליישום ואני נהנת ממש לספור לי ולחשב כל מה שאני אוכלת... מאחלת לך בהצלחה בשומרי משקל ולכולנו שיהיה בקלות

מיקגאפ

New member
הי תותי! שמחה לשמוע שהולך טוב../images/Emo140.gif

שימשיך כך! התחלתי הבוקר שומרי משקל. כמובן שחטפתי את שוק חיי מהמשקל (לא חשבתי שהמצב עד כדי כך גרוע...) אבל גם אני התלהבתי משיטת הנקודות והתרשמתי מאד לטובה מהמדריכה ומהאווירה הקבוצתית - ואני מאד אופטימית שהפעם סוף סוף אני אצליח לרדת במשקל ובעיקר לשמור. הלוואי! אני חושבת שהשיטה של הנקודות מאד מוצלחת כי היא לא נוקשה ולא סופרים קלוריות ואפשר לשחק עם התפריט בצורה די חופשית. דרך אגב, יש לי חברה שבזכותה התחלתי ללכת לשומרי משקל שירדה 15 קילו דרך התכנית הזאת - והיא הדוגמא החיה שזה אפשרי. (נהיתה חתיכה, חבל"ז). אחרי הקבוצה הסתובבתי שעה וחצי בסופר וקניתי את כל המצרכים שצריך, הכנתי לי ארוחת צהרים דיאטתית, ואני חייבת לומר שיש לי ממש מצב רוח טוב ואנרגיות. אז שוב...שיהיה בהצלחה לכולנו!
מיכל

osnat2

New member
כמה עולה בימינו שומרי משקל ?

הייתי פעם (לפני 6-7 שנים) ואפילו הגעתי למשקל כבוד 52 ק"ג (אוי הנוסטלגיה...) יש לכן מושג מה העלות היום ולכמה פגישות ?

מיקגאפ

New member
אני נרשמתי ל-9 מפגשים

והמחיר הוא 630 ש"ח שאפשר לחלק אותו ל-2 תשלומים. יש גם אופציה להירשם ליותר מפגשים ואז המחיר קצת יותר נמוך, אבל אני העדפתי להירשם קודם ל-9 ולראות אם העניין מתאים לי. כמובן שהמחיר כולל שקילה, מפגש קבוצתי והרצאה של המנחה אחת לשבוע. לדעתי (אחרי פגישה אחת בינתיים...) - כדאי! בהצלחה!
מיכל

yellowt

New member
אני נרשמתי ל13 מפגשים והעלות היא

860 משהו כזה.... מכיוון שיש לי דיי הרבה לרדת לא עשיתי לעצמי הנחות בעניין... ואם ילך לי כמו שאני רוצה ומקווה ,אני מאמינה שיהי גם עוד סשן חוזר.....

למעלה