הקצב של ה"איטיים" בהוט..נשארתי לבד ? חח למה ג'רמי רוצה להיות ערפד למה ?!
S shaharEB New member 2/11/10 #1 הקצב של ה"איטיים" בהוט..נשארתי לבד ? חח../images/Emo6.gif למה ג'רמי רוצה להיות ערפד למה ?!
W Wrath Within New member 2/11/10 #2 בגלל ויקי.../images/Emo11.gif וכבר הגעתי לסביבות פרק 5 בעונה 2 אבל אני עדיין צופה בשידורים החוזרים בערוץ 3. כי מי באמת יכול להגיד לא לעוד קצת זמן מסך של דיימון?
בגלל ויקי.../images/Emo11.gif וכבר הגעתי לסביבות פרק 5 בעונה 2 אבל אני עדיין צופה בשידורים החוזרים בערוץ 3. כי מי באמת יכול להגיד לא לעוד קצת זמן מסך של דיימון?
A Ayelet 363 New member 3/11/10 #5 את לא לבד, גמאני אולי הייתי נכנעת ורואה לבד, אבל יש לי מלא סדרות שלא משודרות להשלים, כך שאם משהו שאני אוהבת כבר משודר אז אני רואה בשידור.
את לא לבד, גמאני אולי הייתי נכנעת ורואה לבד, אבל יש לי מלא סדרות שלא משודרות להשלים, כך שאם משהו שאני אוהבת כבר משודר אז אני רואה בשידור.
S shaharEB New member 3/11/10 #6 שאת רואה בשידור את קודם כל לא בלחץ להשלים .. את יותר במתח לדעת מה קורה.. וזה לא מעכב אותך מבחינה לימודית
שאת רואה בשידור את קודם כל לא בלחץ להשלים .. את יותר במתח לדעת מה קורה.. וזה לא מעכב אותך מבחינה לימודית
B Ballerina 4ever New member 4/11/10 #7 גם אני רואה בקצב של הוט התוכנית היחידה שאני רואה באינטרנט זה סמולוויל...
Y yt2104 New member 4/11/10 #8 אני ראיתי את הפרק הראשון בהוט התלהבתי קשות... ואז פשוט הורדתי את כל העונה הראשונה ואני כמובן ממשיכה עם השנייה
אני ראיתי את הפרק הראשון בהוט התלהבתי קשות... ואז פשוט הורדתי את כל העונה הראשונה ואני כמובן ממשיכה עם השנייה
ש שחף סלבטור שוויץ New member 5/11/10 #9 ../images/Emo207.gif http://apps.facebook.com/damonsalvatorequo/?ref=bookmarks&count=0 שווה כניסה