הקצה של הקצה של הקצה של הרצף האוטיס

הקצה של הקצה של הקצה של הרצף האוטיס

שלום רב, לילדי הקט בן ה 4.5 ניסו מספר אנשי מקצוע (פסיכולוגים, רופאה, קלינאיות תקשורת, מרפאה בעיסוק) לעשות אבחנה מבדלת. העניין מורכב בלשון המעטה... הילד חכם ביותר, מתקשר עם סביבתו והולך לגן רגיל. ובכל זאת היינו רוצים לעזור לו בקשיים הקיימים (ויסות רגשות, הגדלת רמות הקשב, עניינים של פרגמטיקה של השפה, לפעמים יש לו דיבור אידיוסנכרטי). האם ניתן לטפל בביופידבק? האם קיימים רופאים בארץ העובדים בשיטות ביו-רפואיות? (בדיקות להמצאות קנדידה, אלרגנים, טיפול בויטמינים וכדומה). באתר של DAN! רשום על ד"ר דוד וילנסקי. מישהו מכיר או יודע? תודה

אמאלה ט

New member
טיפול לקצה

קיימים בארץ טיפולים בביופידק. בזמנו יצרתי קשר עם אביטל מקרית-אונו מטפל בשיטת BICOM . אבל בסוף לא ניסינו כך שאין לי המלצות. אני יודעת שנפתח חדש בתל-אביב. ביוקונטרול. אני מצטטת מהפרסומת שלהם "האם ילדך ? חולה הרבה , סובל מרגישויות למזון,בעיות במשקל,התפתחות לקויה , אלרגיות, או הפרעת קשב וריכוז? בבדיקה פשוטה ולא פולשנית ע"י דגימות שתן ורוק נסקור את תפקודי מערכות גופכם: כבד,עיכול, לבלב, הימצאות פטריות כולל קנדידה, מערכת החיסון,חסרים תזונתיים, המצאות וירוסים, מתכות רעילות , בלוטת התריס ועוד..... " עדין לא בדקנו. כך שאין לי ניסיון או המלצות. אשמח לקבל תגובה האם משהו כבר נבדק אצלהם. בכל אופן הפרסומת נשמעת טוב. לשלוח אליהם רק בדיקת שתן, ורוק ולקבל כ"כ הרבה מידע. ואפילו לא לגרור את הילד. אנחנו מתכוונים לבדוק בקרוב. ואפרסם חוו"ד.

Bambily

New member
ביוקונטרול בתל-אביב

אמאלה ט האם תוכלי לפרסם את הטלפון שלהם? תודה.

uziop

New member
BTA

שלום כל כמה שנים מנסים למכור לציבור בדיקות "מדעיות כביכול" דרך מכשיר כלשהוא ששיטתו לא מבוססת ולא מעוגנת במציאות. לדעתי יש לילדי הספקטרום מספיק בעיות רפואיות ברורות שניתנות לבדיקה אמינה- ולא על ידי כל מיני שיטות שאינם מבוססות- ואני מדבר כאדם אם נסיון רב ברפואה משלימה - גם כמנהל רפואי של מרפאה גדולה בתחום אז תחשבו פעמיים לפני שאתם מבזבזים זמן טכסף על מכשור כזה ואחר - תמיד תבקשו פרטים מדוייקים של הבדיקה והסבר מדעי מספק. לשיקולכם

אפרופו ביקום... נתן לנו המון מידע

היינו אצל עקיבא אורצל בביקום עם שני הילדודס, לגדול שלנו יצאו רגישויות מפה ועד ההודעה החדשה... רגיש לחלב, לגלוטן אך גם רגיש לתפוחי אדמה ולקמח נטול הגלוטן של הצליאק (וזה חבל כי הוא המוצר המסובסד היחידי...). רגיש לכל הפירות כמעט- אפרסקים, ענבים, תפוזים, ועוד... מותר רק תפוחים ואגסים (וזה מצחיק כי אלו באמת הפירות שאכל בזמנו, עד שהרחיב תפריט) רגיש לכל הפירות היבשים, תמרים והממרח שלהם וכ"ו. רגיש לממרח חרובים, אגוזים והיתר- אך יכול לאכול אותם ללא המוצר המוכן... בקיצור נתן המון מידע.. לקטן הביקום היה הרבה יותר קל- רגיש לחלב וזהו... לשניהם בדקנו עודפי מתכות: הגדול מלא כספית (ממצא עצוב ולא מפתיע, חמש וחצי שנים אחרי החיסון האחרון) קדמיום, נחושת ו.... זהב. חשבתי לעשות קילציה ולהשתמש בזה לקנות אוכל... לילד הזהב שלי. הקטן כבר כמעט ללא מתכות...ואכן הכספית ההומיאופטית עזרה לו לפנות אותן. ובדקנו גם אילו מהתרופות ההומיאופטית שקיבלו, או יצאו מתאימות עבורם, אכן יוצאות חשובות. שם היה ברור שעדיין החיסון של DPT מככב וההומיאופטיה שלו. יצאה גם תרופה נוספת שידענו שהיא משמעותית ואכן גם מונעת פרכוסים. בקיצור הביקום עשה לנו הרבה סדר בראש לגבי המזון והמוצרים. ממליצה גם לגבי כל ילד שמתלבטים לגביו. והפלא ופלא- יצא גם משמעותי לתת לו תוסף מזון שעושה קילציה... imufact by natures sunshine שנמצא בארץ- מכיל בטא גלוקנים, קולוסטרום, ועוד.. יש לנו בעייה עם הבליעה שלו- מגיע בכמוסה לבליעה... בקיצור- גם לקצה של הקצה יש מה לעשות, בנושא תזונה ותוספים. אגב, אצלנו יצא שאומגה מאד לא משמעותית כרגע...לעומת מוצרים אחרים.

ש י מ ל ה

New member
פרטים על הבדיקה

שלום אפשר בבקשה לקבל פרטים על הבדיקה. מה שמה המדויק? איפה עושים? <מחיר אם אפשר> תודה

ביקום- עקיבא אורצל 5705688 03

ואני יודעת שיש עוד מקומות עם ביקום, אך אצלו אפשר לבדוק יותר פרמטרים מזון, עומס מתכות והומיאופטיה כי המחשב מתוכנת גם להומיאופטיה- מאות תרופות. צריך להביא סל מצרכים, עם כל המצרכים שיש לך סימן שאלה לגביהם וגם כל תוספי המזון שהוא לוקח- לראות אם הם משמעותיים או מזיקים עבורו. מוצרים אלרגניים רגילים, כמו חלב וגלוטן ואפרסקים יש לו במחשב. הייחודיים, כדאי לבדוק. זו בדיקה לאלרגיות של ביקום והיא אורכת כחצי שעה - שעה. מחירה 350 שח. דני רון משתמש בה הרבה להצלבת אינפורמציה, על תרופות ורגישויות. כך הגענו אליה. עקיבא מאד נחמד וקשוב לילדים שלנו. בינתיים שמעתי שהוא עזר גם בבעיות פוריות ואחרות.

למעלה