הקצפה של 2 שמנת מתוקה+איסטנד וניל+חלב

מלכה90

New member
הקצפה של 2 שמנת מתוקה+איסטנד וניל+חלב

ואחרי זה צריכה להוסיף גבינה . האם מההתחלה -שמים על מהירות גבוהה? כמה זמן לערך.והאם רצוי להוסיף את הגבינה רק לאחר מכן? תודה רבה
 

bali

New member
מנהל
להקציף במהירות בינונית בהתחלה

אחרת כל אבקת הפודינג תעוף לך. מקציפים 3-4 דקות לדעתי. עד שהקרם יציב. זה גם עניין של מהירות ההקצפה.

אפשר לאט לאט להגביר מהירות אחרי שאבקת הפודינג כבר התערבבה בנוזלים ולא תתעופף. עדיף להתחיל בלי הגבינה לדעתי, ולהוסיף אותה כשהקרם מתחיל להתגבש.
בכל מקרה, לכי לפי ההוראות במתכון שאת פועלת לפיו. אם כתוב להקציף הכל יחד אז תעשי כך.
 
למעלה