שושן בשם אחר
New member
הקצפת ביצים מחייבת סוכר?
היי, הכנתי עוגה לפי המתכון הזה:
http://xnet.ynet.co.il/food/articles/0,14567,L-3105151,00.html
השתמשתי במקום בפרג טחון במלית פרג מוכנה שמכילה סוכר ולכן הפחתתי את כמות הסוכר בביצים לחצי. עדיין העוגה יצאה מאוד מתוקה. יכולתי להוריד את הסוכר מהביצים לגמרי או שהוא נדרש כדי לסייע בהקצפה?
תודה!
היי, הכנתי עוגה לפי המתכון הזה:
http://xnet.ynet.co.il/food/articles/0,14567,L-3105151,00.html
השתמשתי במקום בפרג טחון במלית פרג מוכנה שמכילה סוכר ולכן הפחתתי את כמות הסוכר בביצים לחצי. עדיין העוגה יצאה מאוד מתוקה. יכולתי להוריד את הסוכר מהביצים לגמרי או שהוא נדרש כדי לסייע בהקצפה?
תודה!