הקצפת ביצים שלמות

efishamir

New member
הקצפת ביצים שלמות

שלום,
אני מכין עוגת מדוביק(עוגה רוסית) מספרו (המהודר ויפה) של דודו אוטמזגין.
שם צריך להקציף ביצים שלמות עם סוכר ל:"קצף קשה ומבריק"
הקצפתי במשך 10 דק, קיבלתי קצף תפוח ובהיר אבל בהחלט לא נוקשה...
האם יש אפשרות להגיע לקצף קשה מביצים שלמות??
 

TCHM

New member
לא, אין קשה, צ"ל קצף תפוח וגמיש. 3 דקות הקצפה מספיקות.

 

efishamir

New member
אכן מה שחשבתי

רק מוזר לי שבספר כל כך מושקע יש טעות גסה כזאת...מיותר לציין שהבצק לא יצא לי...
 
למעלה