הקצפת חלבונים עם סוכר? באיזה מהירות מקציפים? יש לי את המיקסר האדום של קנווד.תודה
מ מלכה90 New member 8/5/14 #1 הקצפת חלבונים עם סוכר? באיזה מהירות מקציפים? יש לי את המיקסר האדום של קנווד.תודה
bali New member מנהל 8/5/14 #2 מהירות בינונית גבוהה מתחילים בבינונית, כשמתחיל להיווצר קצף מוסיפים את הסוכר בהדרגה ואז אפשר להגביר קצת את המהירות. אצלי המספרים נמחקו אבל זה משהו כמו 4-5.
מהירות בינונית גבוהה מתחילים בבינונית, כשמתחיל להיווצר קצף מוסיפים את הסוכר בהדרגה ואז אפשר להגביר קצת את המהירות. אצלי המספרים נמחקו אבל זה משהו כמו 4-5.