הקצפת חלב ואינסטנט פודינג - מה אמור להתקבל? מבלי שמנת הכוונה... ייצא משהו או שאין טעם לנסות אפילו?
נ נ ו ע ה 12 New member 6/2/14 #1 הקצפת חלב ואינסטנט פודינג - מה אמור להתקבל? מבלי שמנת הכוונה... ייצא משהו או שאין טעם לנסות אפילו?
bali New member מנהל 7/2/14 #2 אינסטנט פודינג עם חלב נותן פודינג רגיל במרקם קצת כמו של מעדן חלב. פחות מתאים לציפוי עוגות כי הוא לא ממש יציב, למילוי זה כן אפשרי.
אינסטנט פודינג עם חלב נותן פודינג רגיל במרקם קצת כמו של מעדן חלב. פחות מתאים לציפוי עוגות כי הוא לא ממש יציב, למילוי זה כן אפשרי.
נ נ ו ע ה 12 New member 7/2/14 #3 הרעיון שלי הוא להשתמש בזה בתום קרם לעוגת ביסקוויטים קצת יותר דלה בקלוריות... נראה לך אפשרי?
bali New member מנהל 7/2/14 #4 לדעתי הקרם לא יהיה יציב מספיק עדיף להכין עוגת ביסקוויטים על בסיס גבינה לבנה עם אינסטנט פודינג, תמצית וניל וקצת גרידת לימון או תפוז. הפודינג ייצב את הגבינה. על חבילת פודינג הייתי שמה 500 גרם גבינה.
לדעתי הקרם לא יהיה יציב מספיק עדיף להכין עוגת ביסקוויטים על בסיס גבינה לבנה עם אינסטנט פודינג, תמצית וניל וקצת גרידת לימון או תפוז. הפודינג ייצב את הגבינה. על חבילת פודינג הייתי שמה 500 גרם גבינה.