הקצפת חלב
היי
שאלה לגבי הקצפת חלב. אני משתמש במקטינה של בריקה. את החלב הקצפתי עד היום במנגנון מסורבל של חימום הכוס במיקרו והקצפה עם "מקציף פלא" פשוט שעובד על שתי בטריות.
לאחרונה קיבלתי במתנה מקציף חלב של המילטון - כד שמחמם את החלב ובתחתית יש קפיץ מסתובב.
אני לא מרוצה משתי השיטות ורציתי לדעת האם יש משהו שאוכל לעשות כדי לשפר את טיב ההקצפה.
עם המכשיר הידני אני מקבל קרם חלק אחרי דקה של הקצפה, כמעט לא ניתן לראות בועות, החלב מתערבב יפה עם הקפה אבל בסופו של דבר הקפה מופרד לשכבה תחתונה של 2 ס"מ ושכבת קצף עבה ומבאסת. (היחס הוא 30-40 מ"ל קפה ועוד 120 מ"ל חלב).
עם ההמילטון יוצא ממש קצף איתן, בנוסף לא ניתן לנקות ביעילות את שאריות החלב שנדבקות לתחתית (גוף החימום) - בגדול המכישר הזה מאוד לא ממולץ...
יש עוד אפשריות?
היי
שאלה לגבי הקצפת חלב. אני משתמש במקטינה של בריקה. את החלב הקצפתי עד היום במנגנון מסורבל של חימום הכוס במיקרו והקצפה עם "מקציף פלא" פשוט שעובד על שתי בטריות.
לאחרונה קיבלתי במתנה מקציף חלב של המילטון - כד שמחמם את החלב ובתחתית יש קפיץ מסתובב.
אני לא מרוצה משתי השיטות ורציתי לדעת האם יש משהו שאוכל לעשות כדי לשפר את טיב ההקצפה.
עם המכשיר הידני אני מקבל קרם חלק אחרי דקה של הקצפה, כמעט לא ניתן לראות בועות, החלב מתערבב יפה עם הקפה אבל בסופו של דבר הקפה מופרד לשכבה תחתונה של 2 ס"מ ושכבת קצף עבה ומבאסת. (היחס הוא 30-40 מ"ל קפה ועוד 120 מ"ל חלב).
עם ההמילטון יוצא ממש קצף איתן, בנוסף לא ניתן לנקות ביעילות את שאריות החלב שנדבקות לתחתית (גוף החימום) - בגדול המכישר הזה מאוד לא ממולץ...
יש עוד אפשריות?