הקצפת קרם קוקוס- שאלה

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אני לא אוהבת להשתמש בשמנת צמחית, משתמשת בקרם קוקוס במקום. לפי הנחיות יעלה הזכורה לטוב מהפורום הוותיק, אני שמה פחית קרם קוקוס במקרר ומקציפה רק את החלק המוצק שעולה ונפרד ממי הקוקוס.
זכור לי משהו על כך שזה עובד רק בקופסאות שימורים אבל בטעות קניתי קרם קוקוס בקרטון.
משהו ניסה אי פעם את הטריק הזה של המקרר עם קרטון ולא עם פחית?
תודה!
 

michalgad

Active member
תראי את ההסבר של עז תלם לגבי הקופסאות לעומת השימורים
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
תודה מיכל.
העברתי לבקבוק עם כמה חריצים מעגליים בחלק הפנימי. מקווה שיתגבש.
אם יעבוד, אעדכן בע"ה.
 
למעלה