הקצתי מחלום מדהים

הקצתי מחלום מדהים

והתעוררתי לתוך סיוט. שיחת טלפון בישרה לאמא שלי ששכנה צעירה, בחורה מקסימה שמבוגרת ממני כמעט ב-10 שנים אבל תמיד הייתה דמות חשובה ואהובה בחיים שלי, נפטרה. לא ידוע למה ואיך, אלו שמועות ראשונות ועדיין מנסים לברר מה הסיפור. ההורים שלה לא בבית, כנראה מטפלים בסידורי ההלוויה. משפחה מקסימה, מדהימה, השכנים שאנחנו הכי אוהבים, הדיווח הגיע ממישהו שיודע שאנחנו קרובים אליהם והמחשבות הראשונות הן שמישהו התבלבל ושזו טעות. איך קורה דבר כזה?

לי לו ש

New member
נסתרות דרכי האל ../images/Emo4.gif

משתתפת בצערך

הפעלתי כמה מקורות

מתברר שהבחורה ומשפחתה הסתירו סוד במשך כמה שנים - סרטן. את הקרחת היא תירצה בניסיון לשגע את אמא שלה. איך אפשר להסתיר דבר כזה?

ס22ית

New member
../images/Emo10.gif

איך אפשר להסתיר? גם אמא שלי בהתחלה לא רצתה לספר לאף אחד.. הבושה...הפחד מהתגובות..לא יודעת למה.. בסוף איכשהו היא אזרה אומץ ודיברה וראתה שהתגובות מסביב לא נוראיות ואפילו מעודדות... מחלה ארורה. מצטערת לשמוע ומקווה שיהיו חזקים.

מסתבר שאפשר...

נתקלתי באח שלה היום בזמן שהוא תלה מודעות. שנים הוא לא היה בארץ והגיע לפני מספר ימים, כשהבינו שזה הסוף. הוא אמר שהיא לא רצתה שידעו והאמינה שהיא תצא מזה - עד היום בבוקר. הם אנשים כל כך טובים, והיא תמיד הייתה בחורה כל כך אופטימית ושופעת חיוניות.

RVD18

New member
אוי, עצוב לשמוע../images/Emo4.gif

אולי היא לא רצתה שכולם ירחמו עליה ורצתה שיתייחסו אליה כמו בחורה רגילה...

למעלה