הקראת שמות בפולין..

DreamS_HunteR

New member
הקראת שמות בפולין..../images/Emo29.gif

שלום לכם.. בקרוב (יום ד') אני אשתתף במסע לפולין.. אם יש אנשים שמעוניינים שיקריאו את שמות הקרובים שלהם שנספו בשואה, אני אשמח לעשות מצווה זו.. לזכרם..

בבקשה, כן..

גולדשטיין-מארקוביץ' חיים ישראל גולדשטיין חיה גיצה גולדשטיין אלטר בן חיים ישראל אייזיק דוד יעקב דוד מארקוביץ' איטה זיסל טובה בת חיים ישראל וכל משפחתה אליעזר בן יעקב דוד משפחת לרנר-פרקש רבקה בת ר' יצחק לרנר (לבית ליבוביץ') בנותיה: שלימו בת רבקה פרל בת רבקה ושלושת ילדיה אחיה: שמחה לייב בן רבקה ואשתו גולדה ילדיו: יצחק, גיטל, אסתר. משפחת פרקש רגינה בת יקותיאל זיסא יולן יקותיאל זיסא לייצ' יקותיאל זיסא כולם מרומניה. נספו באושוויץ בירנקאו. הניצולים הקימו משפחה לתפארת. אם תוכל בבקשה להדליק נר, אני אודה לך מאוד. לזכור ולא לשכוח, הילה.

אם תוכל

קרול הגדיש הלנה הגדיש איטה מוזר שי מוזר פרידה אוליבר יצחק אוליבר אם תקריא את השמות זה יהיה ממש מרגש תודה מראש

mayamoreno2001

New member
רעיון יפה ביותר

אבל אני כבר את הנר הדלקתי ואת השמות אמרתי ככה שהכל סגור אצלי....

טיפקסית

New member
השמות שלי

משפחת מינדס- אברהם ובתיה מינדס ובנותיהם לאה,אידה ודבורה ישראל וציפורה מינדס [הוריה של בתיה] משפחת גרוסקופ- שלמה ושרה גרוסקופ וילדיהם אברהם,מיכאל,אריה וטובה משפחת בוק-שרה ואברהם משפחת יחימוביץ' [כן אני מהמשפחה של שלי יחימוביץ' האמיתית]-צבי ובלה יחימוביץ' ואביו של של צבי מנדל משפחת טרשמיל- טובה ושמואל טרשמיל שמות נוספים-מחר

למעלה