הקרבה

סגולי

New member
הקרבה

כבר מזה זמן רב אני מדפדפת בין הפורומים השונים וזה אחד הפורומים הנעימים שנתקלתי בהם. יש לי משהו לחלוק עימכם שקראתי אתמול בלילה בפעם המי יודע כמה אבל אתמול הגעתי להארה בנושא ואתם מוזמנים להגיב, אז ככה: כשיש לך התקף אסטמה אין לך נשימה. כשאין לך נשימה קשה לדבר. המשפט שלך חסום ע``י כמות האוויר שאתה מסוגל להוציא מהריאות זה לא הרבה, משהו בין שלוש לשש מילים. זה נותן לך כבוד למילה. אתה עובר בין ערמות המילים שעולות לך בראש. אתה בוחר את הכי חשובות, וגם הן עולות לך, לא כמו אנשיםבריאים שמוציאים את המילים שהצטברולהם בראש כמו שמוציאים אשפה. כשמישהו בזמן התקף אומר ``אני אוהב אותך`` או ``אני נורא אוהב אותך`` יש הבדל. הבדל של מילה. מילה זה המון, כי מילה יכולה להיות ``לשבת`` ``ונטולין`` או אפילו ``אמבולנס``. מחכה שיגיע שלב בחיי שמישהו יאהב אותי כך.

שרי42

New member
סגולי

ראשית לכל נעים לדעת שדווקא בפורום הזה הרגשת נעים ונוח לשתף ברחשי ליבך. הבן שלי סובל מאסטמה ובחלק מההתקפים אף אושפז בבית חולים ועל כן אני בהחלט יכולה להבין את הקושי בו את חיה, אבל חשוב שתדעי.....אם את תקבלי את עצמך עם כל המגבלות שלך גם אם הן קשות, כך יקבלו אותך אנשים, אל תלחמי בעצמך, האסטמה גם אם היא קשה, היא חלק ממך. ותתפלאי...אי שם, מחכה לך אותו אחד שיאהב אותך, היי אופטימית...הוא יגיע.

סגולי

New member
שרי יקרה

זו הייתה בסך הכל מטפורה אינני חולת אסטמה פשוט שע``י הסיפור הקצר הזה הדגשתי איזו אהבה אני מחפשת בחי

למעלה