הקרבות החמים של 2012

fatnoam

Active member
הקרבות החמים של 2012

פעם ראשונה שלהיות חבר של דיינה ווייט בפייסבוק השתלם בלינק יעיל יופי של כתבה, מקווה שתתלהבו כמוני ממה שהולך להיות! טירוף!

elvis18

New member
איזה קרבות יאללה !!

הכי טוב ששתיים מתוך הרבות זה הפייפרוויו הקרוב ביפן !! הולך להיות נדיר ! חברים התרגשות ,הרשימה שמה זה קרבות אדירים אחד לאחד .. כיף פשוט כיף .. בעיקר סילבה נגד סונן !!

ranzz

New member
שכנעת אותי, אני מתרגש מ-עכשיו!!!

חח אתה כותב כאילו ה UFC משלמים לך..

BeniTaz

New member
ואני חייב לומר שאני מאוכזב

הקרבות טובים, אבל בטח לא כאלו מטורפים ומרגשים.. חוץ מזה הם פרסו קרבות איפות טובים כמעט על כל החצי שנה הקרובה של 2012 כמה חודשים מראש.. לוקח חצי שנה עד שאוברים-JDS ייפגשו רק באמצע 2012, קונדיט צריך לחכות יותר מחצי שנה עד ש-GSP יעשה קרב, כנ"ל ולאסקז-מיר. את קרוז-פייבר ניתן להבין מפני TUF. בלפורט-סילבה האמת כבר לא כזה להיט, קרב אליפות ה-MW הראשון ובטח האחרון בשנת 2012 נקבע בדיוק באמצע השנה וקרב האליפות הבא של אלדו עדיין לא נקבע אבל בטח זה יגיע בסוף 2012. נראה שה-UFC מעודדים קצב קרבות איטי.. קרב אחד ללוחם בכל 8-9 חודשים בערך. כשבלטור יכולים לסיים טורניר שלם בחצי שנה. כשקובעים קרב לשני לוחמים חצי שנה מראש אני מניח שזה נותן יותר סיכוי שיפצעו עד שמועד הקרב מגיע, מה גם שבטח מתחילים מחנה אימונים ארוך יותר.. ואז הפציעות מדברות. מזל שנשאר ג'ון ג'ונס..

elvis18

New member
אני מוכן לוותר על המשכורת שלי מהUFC...לאלתר

תמורת כרטיס טיסה וכניסה לקרב של סונן וסילבה בברזיל !! חוצמזה שאם הזכרת אותה ,אני צריך לבקש מדיינה העלאה , כי לא רק שאני אוהב את הספורט וכותב עליו דברים יפים ,אבל אני גם משקיע בלהסביר ולהראות אותו לחברים וצופה בכל השידורים הישירים !! נ.ב הקרבות באמת ממש ממש טובים , כשתראה אותם גם אתה תתלהב ... שבת נפלאה שתהיה לך

fatnoam

Active member
אני מחכה ללאוזון מול פטיס

כמה שאני שונא LW, וכמה שיש כמה קרבות ממש איכותיים, מדובר כאן בשני כוכבי רוק בכל מה שנוגע בלסיים קרבות. פטיס עם ההיילייטס, אנשים תמיד מדברים על הבעיטה ההיא מהגדר, מה שמדהים שזה היה על בנסון הנדרסון (שבאותו אירוע יילחם על החגורה עם אדגר), ולא סתם איזה NOBODY. מצד שני לאוזון, הלוחם האהוב עליי, שעולה לקרב במטרה לסיים אותו, והוא פשוט מתנפל על היריבים שלו! בעמידה ובעיקר על הקרקע, לאוזון לא מפסיק עד הסיומת, פשוט לוחם אמיתי.

danielmo1

New member
בלפורטטטט

אם הוא מפסיד לונדרלי אני מפסיק לצפות בMMA

באסטר1

New member
נראה לך?

שידור חוזר מדויק של מה שהיה לפני שנים אבל מדויק לסילבה אין סנטר הלוחם הזה גמור הוא ברולר בלי סנטר יש יותר גרוע מזה?

danielmo1

New member
אין יותר גרוע מזה

עדיין חבל שהקרב הזה התרחש רק עכשיו, ולא בתקופה אחרת שדווקא סילבה היה בתקופה הטובה שלו ובלפורט לא יש קרב אחר שאני רוצה לראות וזה הנדרסון נגד בלפורט 2, שמע זה קרב בן זונה של קרב אחרי שראיתי את דן נגד שוגון אני כמעט בטוח שהוא ינצח שוב, למרות שאני לא רוצה שזה יקרה :)

באסטר1

New member
הנדרסון יחסל אותו

יתן לו KO שני בקריירה גם בעמידה וגם בקרקע הוא טוב יותר אגב בלפורט זה לא שוגון הוא לא עולה בלי כושר..תמיד יש לו תכוח המתפרץ ותמיד יש לו סיכוי

danielmo1

New member
לא לא, לא מאמין

נוקאווט? אהה קשה לי לראות את זה קורה הוא שלט בבלפורט בקרקע בקרב הראשון בתקופה שונה לחלוטין ועדיין לא הצליח לסיים את הקרב עד להכרעה בעמידה לדעתי הוא עדיין לפחות רמה אחת מתחת לבלפורט בגלל זה הנטייה להשתמש בהיאבקות, בגלל זה הדרך שלו לנצח היא בהחלטה כמו בפעם הקודמת, מה שסביר שיקרה למרות שעד שדן לא ירד חזרה זה לא יקרה

באסטר1

New member
לא חושב שדן טוב בתור MW

אין לו הצלחה רבה שם נכון שהיה בפרייד אבל היום זה לוחמים מסוג אחר ושוב הנדו של היום יכול לתת לבלפורט נוקהאוט גם הנדו של פעם אבל אז הוא אהב את הקרקע היה פחות בטוח בעמידה שלו וקרב של 5 סיבובים יגמר פה , זה לא שוגון שנלחם בלי אוויר כל פעם שפוגעת בו מכה חזקה

למעלה