הקרב האמיתי מתחיל היום.

ZiV GiLbOa

New member
הקרב האמיתי מתחיל היום.

צביקה VS גיא 22 VS 10 רוקדים VS שורדים שעה וחצי VS שעתיים מי ינצח? בואו ואפרט- היום יעלו 2 תוכניות מיוחדות לטלוויזיה הישראלית: - הישרדות- תוכנית הריאליטי המיוחדות מאמריקה אשר צולמה במשך חודשיים באיים הקאריבים. - נולד לרקוד- התוכנית הראשונה מהאולפן החדש. התוכנית שהוכיחה את עצמה במשך 2 עונות חוזרת לעונה שלישית כדי לנצח את ערוץ 10. שני הערוצים מחממים מנועים וכבר מתכוננים לניצחון אחד. ערוץ 10 ישדר את הישרדות במשך שעתיים במהלכן ישודרו רק 3 מבזקי פרסומות הכוללות 15 דקות פרסומות בלבד. ערוץ 22 בודק אפשרות לשדר את התוכנית היום ללא פרסומות בכלל. בעבר כבר ראינו- השקעת ענק יכולה להביא ניצחון מוחץ אבל האם הצופים ישארו נאמנים למקור ויצפו בכוכב נולד או יזפזפו לאויב? אני מבטיח לצ]פות בשניהם ולהביא לכם סיקור מקיף לגבי 2 התוכניות הנ"ל. כמו כן תעלה היום התוכנית "לא בפני ה ילדים" בערוץ 10- תוכנית המערכונים החדשה. ערוץ 22 ישדדר לאחר נולד לרקוד את תוכנית ההומור- מהדורה מוגבלת. במה אתם תצפו? במי יצפו משפחות הפיפל מטר? למי הם יתנו את קולם. בורסת ההימורים נפתחה רשמית עכשיו!

בקשר להישרדות הישראלי ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

צפיתי בזה, אבל זה חיקוי די עלוב. כי הרי אין כמו הדבר האמיתי! אבל מי יודע... אולי זה ישתפר... צריך להיות אקשן! תככים! מזימות! שקרים! שתי התוכניות הם נראות תוכניות שלא עוברות את ההגדרה של "תוכניות בסדר", והייתי רוצה לצפות בשתיהן, ככה שכל פעם שיש פרסומות- אני אזפזפ בין ערוצים XD מי ינצח? מי יזכה באהדת הקהל? את זאת נדע אחרי ה-נ-ו-ד-ע-ו-ת-! (עזבו. חינוך כושל של בני עקיבא) ---------------------------- היום אני אנסה לגרור אנשים למאנצ'יז, אבל לא נראה לי שזה כ"כ יצלי. אבל אולי יבואו ביום שלישי! O: (חברה שלי שאתה אותי עם אתם משלמים לי על הפרסום XD ואם מדברים על פרסום: תביאו לי בבקשה עוד הרבה פלאיירים. חשבתי אולי להשים את זה בתיבות דואר, או הווישרים של המכוניות, או לחלק לאנשים. לבינתיים הצלחתי לחלק לדי הרבה אנשים, מקווה שיתיחסו ולא זרקו את זה...)

למעלה