הקרב הגדול של קיילי

kyliefan18

New member
הקרב הגדול של קיילי../images/Emo106.gif

טוב,כמו שאתם יודעים לשיר החדש של קיילי קוראים LOVE AT FIRST SIGHT וצופים לו 2 קרבות, הראשון הוא באנגליה נגד סופי אילס-בקסטור. סופי מוציאה את החדש שלה GET OVER YOU (שביחס לקודם הוא מזעזע!) ביום שני ה-10 באותו יום שבו יוצא הסינגל החדש של קיילי באנגליה. הקרב השני הוא באוסטרליה ואין לי מושג מי "תנצח" - הולי וואלנס או קיילי, גם שתיהן מתחרות על המקום ה-1 באוסטרליה. כאמור,2 הקודמים והמדהימים של קיילי כבר נכנסו למקום 1 באוסטרליה. לצערי מרמזים שהולי תכנס למקום 1 אבל אי אפשר לדעת... ולסיום,דוטמיוזיק נתנו ציון של 4.5 לסינגל החדש של קיילי, מתוך 5. בהצלחה לקיילי!!!

לדעתי

השיר החדש של קיילי הוא גרוע ולא עדכני!הוא נשמע כמו שיר מאוד בינוני משנות השמונים!אין בו קצב אלקטרוני מיוחד או מנגינה נחמדה ומקורית!בכלל לא משהו מיוחד!כנראה שקיילי שהיא מכונה משומנת היטב לעשיית כסף החלה להתקלקל שכן אין מי שיתחזק אותה,דהיינו:יכתוב לה שירים מקוריים!לפי מאמרים שקראתי השיר האחרון של קיילי יהיה נפילתה הגדולה של הזמרת ויחזיר אותה למקום שממנו הגיעה-אוסטרליה,שם היא תהיה מה שתמיד הייתה:זמרת פופ זולה ונטולת כישרון ויכולת ווקלית,שכל יכולתה מתבטאת בביצוע לשירי פופ זולים ולא מקוריים!!!! אגב-גם הקליפים שלנה לא משהו והרקדנים שלה מאוד מגושמים!היא גם שמה להם כובעים מפלסטיק שקוף מאוד מוזרים!!!!!!!אני לא מבין למה הקליפים לא מושקעים מבחינה כספית?והתפאורה שלהם עד כדי כך עלובה שהיא מזכירה קליפים לא מוצלחים של שנות השמונים! ולגבי ההתנהגות הזנותית של קיילי אין מה לדבר!היא חייבת לחשוף את גופה כדי למכור-בדיוק כמו בריטני!רק שבריטני צעירה ממנה ב13 שנה ונראית כמו מיליון דולר! אגב-שמתם לב להבדל שחל בצורת האף של קילי?בשנות ה-80 הייתה לה אף קטן וחמוד וכעת הוא נראה יותר ארוך.בפורום אמריקאי של קיילי התדיינו בסוגייה זו והגיעו למסקנה שהדבר נגרם על ידי כך שהיא נהגה להסניף סמים ,דבר שינה את צורת האף.לדעתי זה רק ניתוח אף שנכשל

n o a m 18

New member
לא ייתכן שאני היחיד שנמאס לו מזה

ראבק, את לא אוהבת את קיילי- הבנו אבל מאריה מתה מבחינה מקצועית כרגע, ייקח עוד חצי שנה שהיא תגיע עם האלבום החדש שלה ובינתיים כל פעם שיזכירו את קיילי תגידי כמה היא חושפת את עצמה? די כבר, ראבק מאריה חשפה לא פחות (הרבה הרבה יותר) בקליפים אחרים, לדעתי מאריה לוקחת בגדול בכל מה שקשור לזנות מה גם שהערווה שלה כיכבה באינספור תמונות לפני כשנתיים, כשהיא החליטה ללכת עם מיני, ללא תחתונים. ולשבת במסעדה. רגל על רגל ראו מספיק, אהם אהם הקליפים של קיילי חסרי תקציב? הא?? כנראה לא הבנת את התחכום של הקליפ של love at first sight, ולא הבנת שלמעשה היא בכלל לא הצטלמה עם הרקדנים אלא הכל על מסך כחול (הם מתחלפים בזמן שהיא לא) וכו אמנם אני לא סובל ת´שיר או ת´קליפ, אבל די כבר עם המשחקי קקה האלה כל פעם שאת אומרת אותו דבר את מורידה מעצמך מותק, הגיע הזמן לשתוק. (הכוונה ללכלוכים על קיילי, לא בכללי) אני

eranmc

New member
היא לא נראית אחת שהשתמשה בסמים

ואני דווקא חולה על השיר החדש :)

kyliefan18

New member
הקרב ממשיך...../images/Emo46.gif

מסתבר שסופי לא מהווה איום על קיילי שבוע הבא. מי שכן מהווה איום הם אלביס פרסלי ווויל יאנג שהם בעצם מתחרים על מקום 1. לצערי הסינגל החדש של קיילי ייכנס רק לטופ 10.

n o a m 18

New member
שבוע הבא

גם אואזיס מצטרפים, עם אחלה שיר לדעתי וויל יאנג לא מהווה איום היות והוא וותיק (שבוע שעבר הוא כבר נכנס, מחר מישו יעיף אותו אני משער) השבוע יש את פאדל אוף מאד, נו דאוט, פיצ´ז ואנג´לי שכנראה יתברגו גבוה אני

למעלה