הקרב שהכי נהנתם ממנו

AmericanDragon

New member
הקרב שהכי נהנתם ממנו

מנסה לפתוח סוג של דיון מהו הקרב שהכי נהנתם ממנו מהלוחמים הבאים (ציינו יריב ואירוע)? מינוטארו נוגיירה- טים סילביה- רנדי קוטור- אנדריי אורלובסקי- מיקרו קרו קופ- קווינטון ג'קסון- צ'אק לידל- פורסט גריפין- שוגון- וונדרליי סילבה- אנדרסון סילבה- ריץ' פרנקלין- דן הנדרסון- אד הרמן- ג'ון פיץ'- מאט יוז- סיינט פייר- דייגו סנצ'ז- ג'ו סטיבנסון- BJ פן- שון שרק- טייסון גריפין- רוג'ר הוארטה- מקווה שלא שכחתי מישהו. תוסיפו בכיף

Chris Sabin

New member
בגלל שאני אוהד צעיר שראה רק 2 אירועים

וכמה קרבות בודדים אני יגיד לך מה שאהבתי מטיטו אורטיז אהבתי את הקרב נגד שאמרוק כמה שנאה יש ב2 האילה.. מיוסטון אלכסנדר פשוט נהנתי לראות אותו מחסל מישהו שאני לא זוכר בUFC55 מ55 היה עוד קרב שבסוף היה מהפך ומישהו ניצח בהכנעה(נשמע כ"כ מפגר עכשיו) קרב של שרה נגד איזה ארמאני שהארמאני ניצח זה היה ממש טוב.. זה הקרבות שממש עשו לי טוב בעיניים..

doom23

New member
לדעתי

מינוטארו נוגיירה- חח קרב עם בוב סאפ פשוט רצח ב10 דקות ולמרות כל זה הוא ניצח טים סילביה- קרב אליפות נגד רודריגז פירק את האלוף כאילו הוא ילד קטן ולקח את החגורה רנדי קוטור- יש הרבה ... אבל הקרב הראשון עם לידל היה מאד מעניין ... גם גונזאגה מרשים לראות בן 45 שולט על גונזאגה בצורה כזאת אנדריי אורלובסקי- נגד קאבאג' בן אדם שלא קיבל אף פעם נוק אאוט ארלובסקי פירק לו את הצורה עד שנפל שוטט דם מיקרו קרו קופ- לא קרב MMA קרב K1 נגד בוב סאפ נוק אאוט ממש יפה קווינטון ג'קסון- נגד ריקרדו ארונה עם אני לא טועה שנותן פאואר סלאם כזה אחרי שקיבל משולש צ'אק לידל- יש המון אבל האחרון נגד סילבה היה הקרב הכי טוב של 2007 לדעתי אז רשמתי אותו פה ההרב השני עם טיטו גם יפה פורסט גריפין- נגד שוגאון הדהים את כולם שוגון- נגד ראמפייג' ממש שחיטה ... וונדרליי סילבה- נגד ראמפייג' שני הקרבות ... נראה לי הסיומים הכי אכזריים של וונדרליי אנדרסון סילבה- קרב ממקייג' 16 אם אני לא טועה ... שסיים עם מרפק לפנים ... מדהים ריץ' פרנקלין- נגד נייט מרקוור (מאולטימט פייטר 1) משהו כזה לא זוכר איזה UFC ... נתן לו נוק אוט מדהים דן הנדרסון-נגד וונדרליי אד הרמן- אם אני לא טועה הוא נחק את ליבן זה היה חביב ... מאט יוז- הקרב השני עם סיינט פייר ... סיינט פייר- חח הקרב עם סרה .... מדהים מה שהלך שם ג'ו סטיבנסון- WHO ? BJ פן- נגד איזה יפני בUFC ישן פירק אותו בכמה שניות שון שרק- נגד קני פלוראין כמה דם כמה דם ... מוסיף את בוב סאפ: קרב שלו בK1 נגד קימו איזה אכזריות יש שם טנק אבוט :כל הקרבות הראשונים שלו ... פשוט רצח אלכסנדר יוסטיון נגד ג'רדין קימבו - מתאגרף בקרבות רחוב שעבר לMMA כל מה שיש לו מגניב ...אפילו ההפסד לא זוכר עוד חח

למעלה