הקרב של ארלובסקי מ82

doom23

New member
הקרב של ארלובסקי מ82

http://www.dailymotion.com/video/x4kpsr_ufc-82-andrei-arlovski-vs-jake-o-br_sport חבל שהוא עוזב את UFC :(

sandman2

New member
זה לא סגור עדיין שהוא עוזב

ככל הנראה כן אבל זה ממש לא סגור אני מקווה שמשחקי האגו יגמרו והם ימצאו דרך להשאיר אותו כי הוא מוסיף הרבה לנוף במשקל כבד

sandman2

New member
לא מדוייק

לא שידרו מכיוון שהקרב של קושצ'אק היה הרבה יותר מרהיב והיה מקום להכניס רק קרב אחד

doom23

New member
חח

קשה להאמין שככה מתחילים חוזה חדש .. לא משדרים את הקרב האחרון של הבן אדם ... נראה לי ארלובסקי יברח לM1 גם אומרים שדיינה והוא רבו וראית מה יצא תקופת יובש של חצי שנה אי אפשר להיות לוחם רציני במצב שהבוס לא נותן לך להלחם ...

favor

New member
ככה זה שאתה בטופ

נלחם פעמיים שלוש בשנה, לא נראה לי שזה כ"כ קשור.

favor

New member
בטח שמדוייק

הקרב של ארלובסקי היה אמור להיות ב-PPV, הסיבה היחידה שהוא היה בחוץ זה בגלל שארלובסקי ככל הנראה יעזוב. או נכון לזמן זה לא האריך את חוזהו.. אני עדיין בדעה שאם קוטור לא יסכים לקרב על התואר תגיע הצעה לפיטבול.

talhorm

New member
בשבילי...

הוא הN1C על אליפות הUFC במשקל כבד פשוט לא רואה מישהו אחר שמגיע לו יותר מאורלבסקי בדוויזה הזאת כיום

AmericanDragon

New member
אני רואה גם את מיר באיזור של הN1C

שייתנו לו עוד קרב או 2 להשתפשף ואז את האלוף. אני לא אתנגד

favor

New member
כל אחד במשקל הזה

אם ינצח קרב אחד או שתיים יהיה מעומד מצויין. הבעיה שאין אפילו לוחם אחד שיכול לעשות רצף של 2 נצחונות, פשוט רע המחלקה הזאת רע.

doom23

New member
מיר...

היה לו פוקס לא נורמאלי נגד לסנר .. הוא ממש נשחט שם ... הקרבות האחרונים הראו שמאז הפציעה הוא לא כמו שהיה

למעלה